• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
Hm ... no tak, a wszystkiemu jest winne jakieś tajemnicze pudełko. Masakra co może zrobić pudełko, o ile pamiętam takie pudełka czy kartony zabiły kiedyś Hankę z Mostowiaków !!!

hqdefault.jpg

aż boję się patrzeć na to pudełko, a co dopiero je otworzyć ..... po otwarciu mogło by nie tylko mnie zabić, ale i zburzyć cały mój dom !!!

20220627_113101.jpg

Reakcje
2.577 79 2
Piotrków Trybunalski, choć sam z tego miasta pochodzę jest złym miejscem na modelarstwo kolejowe, bo nie wiem jak to wygląda w innych dziedzinach modelarskich. Wpierw trolle w wątku ESM i niezły przy tym bajzel, teraz kwestia Trybunałów i firmy SM która jest z nimi związana. Nie mam pojęcia komu zależy na tym, aby moje miasto było postrzegane w samych negatywach. Część osób powinna się nad tym poważnie zastanowić czy aby to dobry kierunek żeby zrażać a nie przyciągać.

Reakcje
2.577 79 2
Wpierw pojawienie się trolli w wątkach klubu ESM, teraz piłowanie tematu modeli Roberta który jest powiązany z Trybunałami. Prawda jest taka że nigdzie ( przynajmniej ja ) nie znalazłem informacji o premierze jakiegoś tam modelu. Znów się zaczęły przepychanki słowne. A to wszystko powiązane jest z moim miastem. Nie wiem czy to dobra wizytówka i zachęta dla chcących coś pokazać bądź przyjechać coś zobaczyć. Nie chce nikogo o nic posądzać ale oby nie przyszedł czas że na Trybunały nie będzie chętnych.

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
6.024 144 0
Pana Roberta miałem okazję spotkać odbierając moją "Siódemkę" osobiście w Łomiankach. mam nadzieję, ze nie pomyliłem osób, jeżeli tak to gorąco przepraszam.
Mogłeś pomylić osoby, w Łomiankach, ściślej Izabeli-Dziekanówek, jest Modelcenter, noo dealer SM. Jeśli przypadkiem nie było tam Roberta podczas Twojego odbioru, to był zapewne Piotr.

To tak informacyjnie, na przyszłość jak będziesz odbierał, kolejne modele

aż boję się patrzeć na to pudełko, a co dopiero je otworzyć ..... po otwarciu mogło by nie tylko mnie zabić, ale i zburzyć cały mój dom !!!
Są dwa wyjścia, albo powiesz co tam jest, albo ja się dowiem i powiem.

Ostatnio edytowane:

Tomasz Sauer

Znany użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
1.876 92 4
Większosć modlearzy, firm, i wystawców tą trolownie tutaj ignorują. Więc zasięg tej platformy nie jest taki duży… ja to na początku też myślalem.
Panie Robercie niech Pan nie idzie tą drogą, opinia kilku niezadowolonych ludzi, nie powinna wpływać na ogólne postrzeganie forum.
Jak wszędzie, tak i tu znajdą się zgorzkniali, może też samotni, ludzie którym wszystko przeszkadza, ale to nie wpływa na fakt, że spotyka się tu wielu ludzi zainteresowanych tym co Pan robi, a szczególnie chęcią udostępniania nowych modeli.
Rozumiem jaka jest teraz sytuacja na rynkach, bo sam walczę w swoim biznesie o dostępność surowców, z którą bywa krucho, ale jednocześnie mile widziana byłaby informacja co aktualnie w "trawie piszczy", a przyzna Pan że na stronie sklepu jest skromnie, na facebooku też od stycznia cisza.
Informacje są przydatne i nie ma się co obruszać, szczególnie dla zapalonych modelarzy, którzy mają ograniczony budżet, a są fanami SM.

Pozdrawiam, życzę zdrowia i cierpliwości do ludzi.

mjasinsk

Aktywny użytkownik
Reakcje
538 65 11
Mogłeś pomylić osoby, w Łomiankach, ściślej Izabeli-Dziekanówek, jest Modelcenter, noo dealer SM. Jeśli przypadkiem nie było tam Roberta podczas Twojego odbioru, to był zapewne Piotr.

To tak informacyjnie, na przyszłość jak będziesz odbierał, kolejne modele

Są dwa wyjścia, albo powiesz co tam jest, albo ja się dowiem i powiem.
Pewnie pomyliłem dlatego zastrzegłem to w swoim poście :) Tym niemniej MOdelcenter jest jedynym dystrybutorem SM na chwile obecną chyba więc też zorientowanym w tematach.