• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.716 15 0
Reakcje
45 1 5
To znaczy ze jak kiedyś dostałem email z linkiem do sklepu i formularza z zamówieniem i zamowienie złożyłem to teraz spokojnie mogę teraz na swój model czekać, prawda? Ktoś z listy juz coś dostał?

Gethvar

Znany użytkownik
Reakcje
229 4 0
Czterysetka to zaledwie prototyp, ale cargówka... hmmm... pozostaje tylko czekać zamówione aż modele przyjdą... tak z ciekawości, ktoś z "listy" dostał już jakiś mail odnośnie realizacji zamówienia?

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.716 15 0
Nie sądzę.
Zgarniacze mieli poprawić (zmniejszyć otwory na sprzęgi modelarskie).
Poza tym wycieraczki strasznie pokrzywione.

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
12.333 504 30
A zdjęcia prototypów z różnych targów i wystaw były już na forum wielokrotnie publikowane, więc te nie są żadną nowością ani sensacją.

Gethvar

Znany użytkownik
Reakcje
229 4 0
Nie sądzę.
Zgarniacze mieli poprawić (zmniejszyć otwory na sprzęgi modelarskie).
Poza tym wycieraczki strasznie pokrzywione.
Z tymi zgarniaczami to nie wiem, bo otwór robiony ponoć pod śledzie roco...
A zdjęcia prototypów z różnych targów i wystaw były już na forum wielokrotnie publikowane, więc te nie są żadną nowością ani sensacją.
Co nie zmienia w niczym faktu że prototyp wygląda miodnie...

jafrap

Znany użytkownik
Reakcje
9 0 0

Gethvar

Znany użytkownik
Reakcje
229 4 0
Czy mógł by się ktoś z Firmy wypowiedzieć odnośnie realizacji zamówień z "listy"? Kiedy jakąś informację dostaniemy odnośnie płatności, czasu realizacji etc... Myślę że skoro sklepy jakoby ruszają ze sprzedażą fajnie było by wiedzieć takie rzeczy...

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.716 15 0
Szczerze, to lepiej nie licz kolego na odezw od producenta, skoro do tej pory nic nie wysłali.
Lepiej zrób jak ja - kup w sklepie.

Maro16

Aktywny użytkownik
Reakcje
89 4 0
modelcenter.pl nie działa aktualnie... ale fakt że może sobie kupie w zestawie w ŚMR w razie czego po prostu się przemaluje...
Nie siej paniki bo działa cały czas. Są już dostępne wszystkie modele z katalogu.

http://esklep.modelcenter.pl/Tabor/Lokomotywy/Seria-H0-EU07-303E/EU07-539.html (przykładowy link)

Ponadto dołączono świetlni zrobioną instrukcje obsługi w PDF z pełnym opisem.

http://www.schlesienmodelle.de/files/eu07/dokumentacia/Instrukcia_303E_H0.pdf

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.