• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.

olmeck

Aktywny użytkownik
Reakcje
2 0 0
I mnie przyjdzie zagłodzić siebie, żonę i psa, co mnie, dobrze na figurę zrobi, nie wiem jak one do tego się odniosą, ale siódemki muszą u mnie się rozgościć. Czekam cierpliwie i trzymam kciuki za udaną produkcję :)

Slawek K

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Może ten ktoś z ebaya który je czasem puszcza w coraz większych cenach . Ostatnio za uszkodzonego chciał prawie 300 euro ...
Jakąś partię zrobiła firma http://www.trains-addicted.ro/ - poszły wszystkie robione a jak widać na ich profilu na facebooku
ludzie pytają o jeszcze . Może ACME ruszy temat ?
Przepraszam że nie w temacie .

Zabkret

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Co do form 060DA. Tak prędko tego loka nie będzie znowu na rynku, bo właściciele formy są pokłóceni o pieniądze, dlatego cały projekt stanął i jest zamrożony. Nikt nawet nie wie, w jakim stanie te formy są i czy z nich by jeszcze wypadł model, który był by do użycia. To jest wszystko, co wiem na ten temat, i więcej też do tego nie będę pisał, bo nie mam czego. Wiec wszelkie spekulacje w tym temacie proszę prowadzić w wątku o Rumunie.

Chciałbym wyjaśnić jeszcze jedną sprawę. Bo dochodzą do mnie informacje, że się niektórzy nie zbyt ładnie się wypowiadają o lub do CoCu i jego stanowisko w Firmie Schlesienmodelle lub jego udział w projekcie. On ani nie jest „wyrobnikiem” ani „od brudnej roboty”.

Ja miałem pomysł, wizje, i zapał, aby zrobić taki model. To fakt. Ale ja Irka od początku wziąłem do tego projektu. Od początku siedzieliśmy dniami i nocami nad tym. Dziękuje twórcom skype za ich genialny wynalazek.

Niestety nie miałem jego wizytówek firmowych skończonych na Trybunały, bo tam jest napisane jego stanowisko w mojej Firmie. Irek i ja to jesteśmy zgranym zespołem po prawie dwóch lat wspólnej pracy nad modelem EU07, więc niech ci, co próbują zboku znowu torpedy odpalać dadzą sobie spokój z tym. Nic nie zmienicie. Będziemy dalej knuli nad nowymi i następnymi Polskimi modelami.

Co do sklepów. Ja się nie będę nikomu narzucał. Te sklepy, które się do mnie zwrócili dostali odpowiedz z warunkami i kiedy jaka seria trafi do sklepów. Jest tylko jeden Sklep w Polsce, który mógł by na głowie stanąć i by moich modeli nie dostał, nawet jak by był ostatnim sklepem w Polsce. Który to jest, to chyba nie trzeba specjalnie mówić. Każdy się domyśli. Lubią się wszędzie pchać i wkręcać, mimo że nikt ich tam nie chce.

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.872 112 11
EU44?! ST45? Gusty gustami, ale niestety ST45 to nie oryginalny wyrob dla PKP i jesli ktos naprawde chce to moze sobie konwersje zrobic, z reszta lokomotywa ta wyglada jak piekna dziewczyna ktora zostala zbita po twarzy. My tu czekamy na modele polskich lokomotyw jakie byly zaprojektowane przez ludzi ktorzy wiedzieli co to jest piekno. Lokomotywy te sa znane nie tylko nam wariatom kolejowym ale i zwyklym ludziom ktorzy codziennie musieli gdzies dojezdzac.

norbis97

Znany użytkownik
Reakcje
308 6 1
Być może powtarzam pytanie ;) jeśli tak to przepraszam. Chciałbym zapytać ile kosztuje przyjemność posiadania modelu EU07 ?
Czy będzie on w ogólnodostępnej sprzedaży ?
Jeśli dubluje pytanie, to przepraszam ;)

Adamzalesie

Znany użytkownik
Reakcje
285 45 10
;) jeśli tak to przepraszam. Chciałbym zapytać ile kosztuje przyjemność posiadania modelu EU07 ?
Jeśli dubluje pytanie, to przepraszam ;)[/QUOTE]
Rozumiem że kolega jak większość młodych ma problemy z czytaniem, i przeczytanie 79 stron przerasta jego możliwości. Wobec tego infomuję że jeśli nic się nie zmieniło to cena jest 700,00 pln ( siedemset złoty polskich).:cry:

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.351 670 30
Nie taki nowy, zarejestrowany od sierpnia zeszłego roku, więc chyba śledzi forum, nawet, jeśli się bardzo nie udziela. System chyba kwalifikuje użytkowników na podstawie liczby wpisów, a nie stażu na forum i to jest, moim zdaniem, błąd. Kolega wespe ma np. status "Użytkownik" a ja "Znany użytkownik", mimo, że zarejestrowałem się rok później, ale mam więcej wpisów.

Arti55

Znany użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
126 0 0
;) jeśli tak to przepraszam. Chciałbym zapytać ile kosztuje przyjemność posiadania modelu EU07 ?
Jeśli dubluje pytanie, to przepraszam ;)
Rozumiem że kolega jak większość młodych ma problemy z czytaniem, i przeczytanie 79 stron przerasta jego możliwości. Wobec tego infomuję że jeśli nic się nie zmieniło to cena jest 700,00 pln ( siedemset złoty polskich).:cry:[/QUOTE]
700 to golas z dekoderem ponad 1000.

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.