No powoli koniec. Chciałem katalog mieć gotowy przed ukazaniem się sierpniowego wydania ŚK.
Robert.
Dzięki Wam, Tobie i Irkowi, tak jak już to powiedziałem Wam w Piotrkowie, zaczynam wierzyć w ludzi.
Jestem pod wielkim wrażeniem tego co robicie i jak wychodzicie naprzeciw do nas.
Ale nie dajcie się zwariować, bo pewne rzeczy w tym katalogu po zmianach, znajdą jedynie kilku nabywców niestety, kosztem tego na co czekaliśmy całe wieki.
Swoją drogą bardzo ucieszyłem się, że w katalogu jest
EU07-045 była to bardzo miła niespodzianka, a teraz okazuje się, że wyleciała razem z
EU07-239 (swietne malowanie z listwami) i tylko dla jednych z najbrzydszych Newagowskich malowań z pomarańczowymi paskami ( o gustach się nie rozmawia, ale czy
jedna taka by nie starczyła
370 lub 335?).
Od razu napiszę, żeby ktoś mnie nie posądził, że jedynie z tych dwóch, które wyleciały tj. EU07-045 ma dla mnie bardzo wielką wartość, a druga 239 przedstawia się bardzo atrakcyjnie (czyż nie na to wszyscy czekaliśmy?)
Panowie i Panie, Szanowni Koledzy z forum.
Może czas skończyć koncert życzeń i cieszyć się, że będzie profesjonalny i długo oczekiwany model, którego nigdy nie było (poza namiastkami z manufaktur za dużo pieniędzy), zamiast szukać udziwnień.
Jeszce się nie ukazał ani jeden model tego elektrowozu, a tu już zamiast cieszyć się tym prawdziwym modelem, to co poniektórzy zdąrzyli się nim wyraźnie znudzić, szukając kolorowych zabawek.