• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
87 1 0
Ktoś może mi napisać o co chodzi z dostępnością tych modeli ? Zrobiłem zamówienie w kwietniu 2024 na EP09-12. Teraz przeczytałem na FB, że jest jakiś deadline do niedzieli 20:00 jak ktoś nie zdążył zamówić przedpremierowych modeli. Ktoś wie kiedy wyjdzie EP09-12 ? Ciężko nadążyć dla kogoś kto nie śledzi tego regularnie.

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
532 28 1
@mikel
Ten deadline był na EP09-046 czyli aktualnie dostępny model. Następny model w sprzedaży to będzie EP09-042.
Pozostałe lokomotywy będą w późniejszych dostawach, ale w sumie nie wiemy kiedy dokładnie. Ja czekam na 014stkę.

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
273 89 0
@mikel
Ten deadline był na EP09-046 czyli aktualnie dostępny model. Następny model w sprzedaży to będzie EP09-042.
Warto dodać, że ten model 042 nie był w przedsprzedaży.
Czy może mi ktoś przybliżyć kulisy powstania tego modelu? Bo też mało śledzę wątek, a na FB to już na pewno.
Pojawił się z nikąd, na zasadzie - a tu jeszcze coś mamy :)
Gdy się pojawi to pewnie znów będą jaja, bo w 2 min zniknie z oferty.

skynet

Nowy użytkownik
Reakcje
11 2 0
@mikel
Pozostałe lokomotywy będą w późniejszych dostawach, ale w sumie nie wiemy kiedy dokładnie. Ja czekam na 014stkę.
Uściślając to deadline EP09-046 dotyczył malowania z 2012 roku. Wciąż czekają do realizacji zamówienia z malowaniami z 2015 i 2021 roku.

MarcinqPL

Użytkownik
Reakcje
81 1 0

kdam

Aktywny użytkownik
Reakcje
134 4 0
Mi tam szkoda, że zapomniano o projekcie EP09-011 w malowaniu z 2016 roku, liczyłem na niego, ale nie pojawił się w preorderach :D