• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

Reakcje
176 44 2
Czekam na Denaturat, może ktoś wie jakie są plany?
Przy okazji, dziś sfotografowane EU200 z ekspresem „Tatry”, na drugim planie EU160 z TLK „Małopolska”. W tle świeżo ośnieżone Tatry. Obie lokomotywy w przyszłych odsłonach SM.
Zobacz załącznik 1123929
”Małopolska” z bliska. Trochę obciąłem przód by mi się ”Piłsudski„ zmieścił.
Zobacz załącznik 1123932
A co nas obchodzi Griffin, tu jest wątek o EP09

rprail

Znany użytkownik
Reakcje
1.735 95 1

saabal

Aktywny użytkownik
Reakcje
320 11 1
A co nas obchodzi Griffin, tu jest wątek o EP09
Też bym ocenił X te zdjęcia Griffina, ale pozwolę sobie zamiast tego wytłumaczyć jak to widzę. ( proszę o moderatora o przeniesienie bądź całkowite usunięcie mojego wpisu).
O ile są osoby co zbierają wszystko od ep. III do IV ale są na pewno tacy ( w tym ja) , co nie zbierają nic po czasie podziału PKP na spółki.
Wydany ma być model też nie do końca odpowiadający oczekiwaniu, ale już jest prawie to.
Ma lampy z odblysnikami, normalne odbieraki.
Ma nie potrzebnie wlot klimy i niewidoczna rewizję, brakuje mu okna w drzwiach.
I w tym momencie pojawia się zdjęcie Gryffina, przecież to jakby wlał benzynę w ognisko.

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
2.630 53 1
No ludzie, dajcie spokój, bo się zgrzałem... 042 jest taki, jaki jest i inny nie będzie, bo taki był i tyle.
Okna w drzwiach itd. może będzie później, a może nie. Pilot tylko wie, gdzie leci.:p

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.323 664 30
Proszę o zaniechanie dyskusji politycznej. Wątek zamknięty, aż ochłoniecie. Po otwarciu dalsza dyskusja na ten temat będzie nagradzana ostrzeżeniem.

J

jf

Gość
Jak widać po komentarzach nie tylko koledze @Railway Dispatcher fotki nie odpowiadały.
Można zgłosić i przenieść? To także mam dobrą radę : można montować fotki od razu w odpowiednim dziale.
Fotki można publikować, dołączyć, zamieszczać, ale montować? Chyba, że z LEGO, choć to dość trudne.

Na otarcie łez, vintage EP09, czeka na Głównym w Krakowie widziany z Kolei Małopolskich Lotnisko Balice - Wieliczka. Dzisiaj przed południem, patrz zegar.
IMG_8615.jpeg

Poniżej w locie z EIC „Moravica„ Graz - Przemyśl, przyczajony gdzieś w Czechach.
IMG_8473.jpeg

J

jf

Gość
Możesz kolego łatwo sprawdzić skąd jestem. W Polsce bywam góra raz w roku. Cieszy mnie widok zmieniającego się kraju. Sorki, jeśli mój entuzjazm rujnuje kolegi dzień.