• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SAW Model nowe modele i zapowiedzi

OP
OP
S.A.W Model

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Powoli uporaliśmy się z bieżącymi zamówieniami nadszedł czas na małą premierę. Pierwszy z dwóch planowanych na lato 2016 nowych modeli. Jelcz 315 z zabudową PRESKO - śmieciarka bębnowa. Pojazd często pojawiający się na zdjęciach z epoki. Model w dwóch wersjach malowania - Warszawa z identycznego oddziały jak piaskarka oraz bez oznaczeń. Oczywiście kolorystyka według życzenia.
W pierwszej edycji dostępne 20 sztuk w cenie 210zł. Zamówienia przyjmujemy do końca miesiąca, wysyłki 11-16 lipca.
Kilka zdjęć.

Kilka zdjęć z parkingu u mafo.

Adamzalesie

Znany użytkownik
Reakcje
283 45 10

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.636 387 20
Co by nie było, to i tak z chęcią przygarniemy, bo brak jest na rynku tych modeli.

Heaven1973

Aktywny użytkownik
Reakcje
9 1 1
ja należę niestety do tego grona 2%- które od sporego czasu nie otrzymałem zapłaconych modeli,
nawet listę pierwszego rzutu otrzymałem 20 czerwca, ale niestety nic po za tym...
Seweryn kończ z telenowelą, bo na mailach muszę ograniczać re.re.re.re .....
bo poczta od dwóch lat nie przyjmuje już więcej niż 150 znaków...

Dozamet

Użytkownik
Reakcje
85 2 0
Ja dostałem już przesyłkę z częścią zamówionych modeli . Czekam na resztę , ale to co dostałem rekompensuje długie czekanie . Oby tylko reszta ,dotarła szybko i była tak dobrze zrobiona .
Dziękuję !

piotr66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.807 32 2
Jelcze śmieciarki bardzo udane, delikatna patyna i gumowe zasłony wnętrza na śmieci - super. Dodałbym jedynie tabl. rejestracyjne, które są w miarę prostym elementem do wykonania a model dużo zyskuje na wyglądzie.
Co do zapowiadanych nowości to sam czekam z ciekawością. Nie za batdzo rozumiem jednak
kreowania tej atmosfery tajemniczości??? Przecież żadnej konkurencji praktycznie nie masz. Z sądziedniego działu wiemy już do czego prowadzi taka polityka. Ale każdy ma swoją filozofię i nic mi do tego. Tak tylko sobie myślę głośno.

TLLK

Aktywny użytkownik
Reakcje
236 7 2
Nie za batdzo rozumiem jednak kreowania tej atmosfery tajemniczości??? Przecież żadnej konkurencji praktycznie nie masz.
Kradzione wzory modeli to nie jest żadna działalność.

Ja bym jednak polemizował.

Śmieciarka powstała w TOLOLOKO.
Jelcz 315 w TOLOLOKO.
TOLOLOKO i Auto Loko Motiv działały i KREOWAŁY, w przeciwieństwie do SAWa nowe modele :)

SAW to zł...dziej.

Czy można jaśniej ? Panie i Panowie?

OP
OP
S.A.W Model

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Proszę bardzo zabudowa PRESCO - całość ręcznie wykonana z hipsu (jak 90% moich projektów - 10% blaszka/frezowanie) - tyle w tym temacie dla Ciebie Anatolu. Wszystko powstaje ręcznie z hipsu, naczepy zabudowy i tak dalej.

i drobnica także z hipsu:

Tyle w temacie zabudowy PRESKO.