• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SAW Model nowe modele i zapowiedzi

Reakcje
11.317 67 1
OP
OP
S.A.W Model

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Witam,
Ukazała się długo oczekiwana nowość w skali 1/87 ciągnik siodłowy Jelcz 417 czyli następca Jelcza 317. Jest to pierwszy model z planowanej serii modeli Jelcza serii 400.
Można składać zamówienia na zamowienia@sawmodel.pl
Cena ciągnika siodłowego 145zł, cena modelu z naczepami Zremb NW180, CN165, CN165, NK20 - 245zł. Jelcz z naczepą Zremb NB181 - 255zł.
Przy zamówieniu należy podać kolor kabiny, ramy, zderzaka oraz wersję oznaczenia Jelcz.
Zapraszam do uzupełniania kolekcji o Jelcza serii 400.

J

Jurek ST44

Gość
A tak z ciekawości odbierzesz pocztę ?? Ponad miesiąc temu napisałem na pw do tej pory jest głucho. Mam nadzieje, że tym razem odbierzesz złożyłem zamówienie.

Foto998

Aktywny użytkownik
Reakcje
106 0 0
Pozostaje tylko czekać na przesyłkę z zamówionym 417 w wersji pożarniczej no i oczywiście na wydanie naczepy CN18-O/N, o której wspominałeś na e-mailu. Mam nadzieje, że będzie ona równie szczegółowa i dopieszczona jak sam ciągnik.

modrzew

Znany użytkownik
Reakcje
1.359 1 0
Ja też kilka zamówiłem. Wcześniej kilka innych już kupiłem , kilka odsprzedałem ( teraz żałuję). Zawsze te modele jeszcze troszkę uszlachetniam. Jednak uważam że modele SAW nie mają konkurencji na rynku aut polskich i długo mieć nie będą. Jakość odlewów wyprzedza inne manufaktury . Po otrzymanych modelach widać który był robiony w pośpiechu a który na luzie , dlatego już nie poganiam mailami jedynie czasem się przypomnę i czekam. Kto modeluje ten wie że na rozkaz i czas to nic dobrego się nie zrobi. Tym bardziej że znawcy tematu wytkną wszystkie błędy. Mam wrażenie że SAW w odróżnieniu od pozostałych manufaktur przeprowadza kontrolę jakości swoich odlewów a ceny nie są wygórowane. Podejrzewam że zysk z modelu oscyluje między 100 a 150 zł po odliczeniu materiałów i dodatków a robocizna gratis:)