Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ciekawe Sewerny, czy tez myślisz o mnie z moimi zamówieniami z nie kroczącą się listą modeli, z ostatnich Jelcze 415 i 416... a teraz widzę ładny Steyr i cysterna WKU z nowym Jolnkiem...
Grady leżą 4 lata i czekają , a w międzyczasie doszło 17 PT76, na jesieni wreszcie będa dostępne. 200 sztuk Starów będzie w różnych wersjach. Od września będa nowe pozycje bo jak pisałem wcześniej prawie 2 miesiące byłem wyłączony i musze to nadrobić
Grady leżą 4 lata i czekają , a w międzyczasie doszło 17 PT76, na jesieni wreszcie będa dostępne. 200 sztuk Starów będzie w różnych wersjach. Od września będa nowe pozycje bo jak pisałem wcześniej prawie 2 miesiące byłem wyłączony i musze to nadrobić
Zobacz załącznik 493624
Przypominam Ci Sewerynie, że regulamin wymaga aby wrzucać zdjęcia bezpośrednio na forum ze swojego komputera, a nie linkować jakieś podejrzane hostingi, czy też banki zdjęć.
Maciek od 10 lat używałem właśnie photobucketa jak 70% modelarzy na forach, teraz jak wycięli numer to setki tematów pozostało ślepych...
Już wrzucam na forum. W wolnej chwili zrobię zbiorczy post.
No i widzisz... Nie na darmo admin wymyślił, żeby wrzucać zdjęcia bezpośrednio na forum. Czyżby był jasnowidzem?
Ale nie tylko Ty nie stosujesz się do regulaminu. W paru innych tematach też zniknęły zdjęcia...
Witam jestem zainteresowany kupnem jakiegoś polonika w malowaniu straży , jak by Pan miał coś ciekawego do sprzedania poprosiłbym o cenę i zdjęcie na pw :]. A i jeszcze jestem zainteresowany tym jeleczem z napisem WUKO :]