Gratuluję szczęśliwcom którym udało się otrzymać paczkę z modelami !
Ja wahałem się bardzo długo , czy opisać, jak działa sympatyczny Pan Seweryn . Mając duży szacunek dla tego Pana za to co do tej pory zrobił dla Nas ,nie chciałem psuć reputacji SAW MODEl . Jednak widzę ,że nie tylko ja zostałem oszukany przez tego Pana .
Wielokrotnie wcześniej zamawiałem modele w SAW MODEL ,nazbierało się tego kilkadziesiąt sztuk , różnie bywało ,raz wcześniej ,raz później ,ale modele przychodziły, do czasu Od ponad półtora roku ,jestem oszukiwany w znanym stylu ;a to paczka jest już wysłana ,a to jutro dostanę numer przesyłki , paczka będzie pod choinkę , na zajączka itp.
Gdybym tylko zamówił modele nie płacąc , trudno ,ale Pan Seweryn wyciągnął od mnie prawie dwa tysiące złotych i kilkanaście moich modeli ,które miały być przerobione na polskie ciężarówki .
Kilkukrotnie prosiłem o zwrot pieniędzy i moich modeli , odpowiedź zawsze ta sama !
Z Waszych postów wywnioskowałem, że są osoby które dostały modele .
Panie Sewerynie ,gdyby miał szanowny Pan odrobinę honoru zwróciłby Pan te pieniądze lub wysłał w końcu od półtora roku wyczekiwane modele !