Oznacza to według mnie nic innego jak to, że jest to jeden z dwóch dotychczas wydanych wariantów formy. Przeglądając katalogi niemiecki i polski widzę, że są błędy w opisach w polskiej wersji. Niemiecka wersja katalogu podaje tylko, że jest to nowość 2022 roku:
Zobacz załącznik 864170
natomiast w polskiej wersji katalogu jest napisane "Wariant formy 2022" a nie "Nowa Forma" czy "Nowy Wariant Formy". W mojej ocenie to ktoś się pomylił w tłumaczeniu katalogu, bo powinno być "Nowość 2022".
Ale Kolega nie zwrócił uwagi, że na projekcie są zupełnie inne ramki reflektorów niż te znane z dotychczasowych wersji. To wyklucza wszystkie te numery jakie Kolega podał

ET21-66 odpada ze względu na fakt posiadania pierwotnego układu żaluzji. ET21-98 do końca jeździła z wąskimi ramkami reflektorów, podobnie jak 469, która dodatkowo posiada jeszcze układ żaluzji taki jak w wydanym teraz ET21-442.
Zobacz załącznik 864172
Jak na razie jest to jakiś projekt narysowany w programie graficznym. Niemniej jednak gdyby założyć, że model będzie z epoki V i bez żółtego czoła to ciężko znaleźć dopasowanie

Duże, aluminiowe ramki reflektorów, żaluzje z drugiej wersji produkcyjnej i okrągłe tarcze zderzakowe z obwódkami a do tego listwy aluminiowe rozdzielające pudło. Sam nie mogę skojarzyć żadnego numeru.