Michał po co te osobiste wycieczki w stylu internetowego trolla i ta Tischnerowska prawda?
To żenująco płytkie, gdy jeśli ktoś ma inne zdanie, to już musi być opłacany.
Co takiego napisałem, co sponiewierało wypust ROBO, a wyniosło na piedestały PIKO, poza tym że jeden model to prototyp który się ukaże, a drugi to model ukończony, wyjęty ze sklepowego pudełka, bynajmniej taki miałem w ręku.
Wyrażam swoje własne opinie bazujące na tylko na namacalnych faktach, nie na zdjęciach i filmikach.
Obydwa modele miałem "w ręku" i nigdzie nie dokonywałem ich fizycznych porównań, a wyłącznie sposobu uprawiania marketingu przez obie firmy na bazie własnych kilkudzięsięcioletnich doświadczeń w biznesie, w tym także w zakresie produkcji z tworzyw sztucznych.
Powiem szczerze i tak stonowałem wiele wpisów, ograniczyłem swoje zdanie o zaistniałej sytuacji do minimum, bo już na Hobby niektórzy mocno się zbulwersowali tym co stwierdziłem na bazie obejrzenia obu prototypów i mam nadzieję że moje przypuszczenia się nie potwierdzą gdy trafią do mnie oba modele.
Mogę kolegę pocieszyć, że i tak nie napisałem wszystkiego co usłyszałem od obydwu producentów na temat modeli konkurencji, bo uznałem to za fake newsy i wojnę podjazdową.
Także spokojnie, nie spinaj się, zamiast opluwania kogoś, najpierw pomyśl.