• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Reduced.pl - nowości, opinie, dyskusja

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0
Gdybyś potrzebował czegoś dotyczącego Jelonów serii 4x0 albo 600, to odezwij się. Mam coś niecoś co się może przydać. :)
Wielkie dzięki! Każde materiały się przydadzą ;) Mamy sporo swoich archiwów, ale od przybytku głowa nie boli :D Na pewno się odezwiemy :)

Tak, to jest turbo do jelczydła (y)(y)(y)(y) czyli jest też szansa na SW 400 :D:D:D:D
No ba! Z nami jak z dziećmi. Za rączkę i do baru :D

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0

Załączniki

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Zapowiedź extra (y) Zastanawia mnie tylko dlaczego z jednej i drugie strony wychodzą te same modele ??? Można było pójść w inny model chociażby w M11, i my modelarze bylibysmy szczęśliwi :cool: No dobra, ale faktycznie, wybór jest, można kupić z Nanofaktury lub od Reduced . Pracuje na modelach obu "firm" i muszę przyznać że te z Reduced pomimo tego że są o parę groszy tańsze stosują chyba lepszą żywicę, modele z Nanofaktury kruszą się dosłownie w rękach, chodzi o drobne elementy, ale to jest tylko moja skromna opinia oparta na moich doświadczeniach, każdy może wybrać to co uważa .

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0
Zapowiedź extra (y) Zastanawia mnie tylko dlaczego z jednej i drugie strony wychodzą te same modele ???
My już chyba wiemy dlaczego, ale to musimy obgadać wewnętrznie ;)

Jelcz 080 :D Do M11 jeden krok :cool:
Ja bym nawet powiedział, że pół :D

I bliżej do Ikarus-Zemun IK 160P
A tego to nigdy szczególnie nie widziałem. Bardzo były popularne? Musiałbym się doedukować w temacie.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.075 68 0
My już chyba wiemy dlaczego, ale to musimy obgadać wewnętrznie ;)

Ja bym nawet powiedział, że pół :D

A tego to nigdy szczególnie nie widziałem. Bardzo były popularne? Musiałbym się doedukować w temacie.
Były bardzo popularne, dwa są chyba odrestaurowane jakby trzeba było pomierzyć, przy okazji; skoro do M11 jest pół kroku to może i L11 ?