• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Poradnik Realistycznie drzewka

pawelszymkowiak

Aktywny użytkownik
Reakcje
188 5 0
Być może za dużo wikolu dałem na górę. Dwa razy nakladalem klej po całości. Następne zrobię dwukrotnieale tylko do połowy. Kolor taki jest bo taką siateczke heki miałem na stanie więc wykorzystalem. Szykuję się na zamówienie od Jagi produktów Polaka tam są trochę lepsze kolory i większy wybór. To są także pierwsze drzewka więc błędy są dopuszczalne.

pawelszymkowiak

Aktywny użytkownik
Reakcje
188 5 0
A o to loto. Jeszcze dostanie czarnego. Brzozki miały fotki krótko po nałożeniu listowia a już nie miałem weny do wykończenia. W dziale relacje z budowy widoczne są już brzozki ukończone.

Jędrek K

Gruzomistrz
Reakcje
559 7 0
Też się zastanawiam : wiertarka, czy Photoshop?
Jak pisał kiedyś kolega na forum "modelarstwo to sztuka iluzji..."

Ostatnio edytowane:

BorekT

Aktywny użytkownik
KSK Wrocław
Reakcje
41 1 0
Może być lipa, może być dąb :D , po liściach raczej się nie pozna ;)
Listowie to posypka noch na nałożoną wcześniej siateczkę. Co do siateczki to nada się praktycznie każda. Ważna jest jednak kwestia wprawy. Próbować, obserwować przyrodę, próbować i tak w kółko...

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Techniki modelarskie 171
Techniki modelarskie 29
Techniki modelarskie 42