Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Co tu dużo pisać oba Volva wyglądają rewelacyjnie i są warte posiadaniawięc jest lekka zazdrość bo narazie nie posiadam żadnego ale może kiedyś i ja będę mógł się nimi pochwalić.
Nowy Performance też jest piękny ale i tak nadal bardziej podoba mi się niebieski.Jak dla mnie najlepiej wygląda z KEMPFem Gratuluję posiadania jednego jak i drugiego Volva.
Bardzo fajne to volvo , ale jednak niebieski gdzieś mi lepiej podchodzi . Jak przepadam raczej za kiprami tak gdzieś tutaj to z czarną chłodnia bardziej mi podchodzi .
Do Performenc'ów w takich konfiguracjach jakie nam prezentujesz można tylko wzdychać z wrażenia i nie będzie tutaj przesady w ocenie
Kto ich nie posiada niech żałuje...i niestety ja zaliczam się do tego grona
Witam Wszystkich po przerwie spowodowanej brakiem czasuDzisiaj cos z nowości.Jens Bode i Scania z chłodnią.Bardzo ładny kolor i wykonanie.Niestety do oryginału troszkę brakuje i trzeba to jeszcze dopracować.Przemyciłem też Mietka w wersji serwisowej
Jest czego pozazdrościć Genialnie się prezentuje ta Scania.Malowanie super,szczególnie drzwi od naczepy mi się podobają.Trąby,tylna belka,kangur,model na wypasie.
Scania piękna jest w tym malowaniu. A co do porównania z oryginałem to nie miałem okazji jeszcze widzieć tej scani. No i cała prezentacja na wysokim poziomie.