Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
SCANIA bardzo ładnie się prezentuje, ta czerwień jest naprawdę fajna chociaż ten przód za bardzo mi się zlewa w całość No i po raz kolejny zazdroszczę Ci dioramy bo naprawdę robi wrażenie
Dziękuje za zainteresowanie tematem.Dzisiaj może coś z własnej wytwórni aby nie popaść w rutynę prezentacji zakupówDorobiłem brata dla Mb Actrosa którego już wcześniej prezentowałem.Teraz dla odmiany wizja 3 ośki.
Scania prezentuje się bardzo fajnie chociaż bardziej u siebie w kolekcji widziałbym któregoś z tych zielonych rodakówa co do Actrosa to szczęka mi opadłajest fantastycznywykonałeś kawał dobrej roboty.gratuluję
Trzeba przyznać że ten mietek bardzo ciekawie wyszedł . Fajnie zgrałeś to wszystko kolorystycznie . Natomiast jeśli chodzi o scanie to jest świetna . Zdjęcia które zrobiłeś razem zielonymi volvami przyprawiły mnie o szybsze bicie serca Piękna scenka .
Trzeba przyznać że masz żyłkę do takich projektów. Zestawienie kolorystyczne jest po prostu genialne. Model bardzo przyjemny dla oka, podobnie jak mniejszy brat i mam nadzieję, że na tym się nie skończy.
MP4 w 6x4 wygląda obłędnie, połączenie kolorów, delikatny tuning - całość sprawia że wygląda rasowo, a w połączeniu z puszką tworzy zestaw idealny. Kawał dobrej roboty wykonałeś!
Modele z pod Twojej ręki są kapitalne.Tutaj mamy przykład jak dobrze Ci to wychodzi.Model bardzo bogaty w dodatki i świetny kolorystycznie.Otwarty kontener z ładunkiem też robi super wrażenie.Gratuluję parki takich rodzynków
Wywrotek to Ci pozazdraszczam Rewelacyjnie wyglądają! Co do MB to już koledzy przedmówcy wszystko napisali i podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami