Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Model rewelacjasuper malowanie jak i świetnie dobrane do siebie oba kolorytylko tak jak koledzy wspomnieli cena powala na kolana więc zostaje mi tylko podziwiać i pogratulować posiadania takiego cudeńka w swojej kolekcji
Trzeba przyznać że model kapitalnie jest wykonany i nawet te malowanki świateł na naczepie bardzo fajnie wyglądają . Dość sporo detali jak na herpę , ale jak chcą to potrafią .
I znów świetny zestaw u Ciebie Arocs w wersji drogowej jest SUPER, Sprinter jako pilot pierwsza klasa a ładowarka wcale nie taki zabytek Do tego jak zwykle piękna prezentacja
Ale ześ Panie tych zdjęć dał Przed opublikowaniem postu skorzystaj z opcji podgląd żeby takich błędów z wstawianiem jednego zdjęcia kilkukrotnie nie popełnić . Jeśli chodzi o model to konfiguracja bardzo fajna i świetnie się komponuje z tym busem w roli pilota . Za samym malowaniem tej firmy nie przepadam . Jak dla mnie nic specjalnego . Za to ładowarka prima sort . Świetnie wygląda w tym malowaniu .
Model może nie jest bogaty w ubarwienia (nie mówię tu o ładowarce), ale zyskuje całą resztą Dłuższa naczepa bardziej mi leży, a prezentacja Jacku jak zawsze świetna, a zdjęć nie żałowałeś
Rewelacyjnie prezentuje się ten zestaw i to nie zależnie z którą naczepątowarzyszący mu pilot też wygląda superale w tym wszystkim najbardziej wyróżnia się ładowarka której malowanie jest kapitalne.
Arocs z niskopodwoziówką i ładowarką prezentuje się świetnie Ładowarka ma bardzo fajne malowanie Również na zdjęciach z pilotem bardzo ciekawie to wygląda