Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Za tym malowaniem też jakoś szczególnie nie przepadam, ale na Twoich zdjęciach i z dodatkiem pilota oraz ładunku wygląda to już całkiem całkiem. Ładowarka taka trochę odjechana.
Załatwione. Na przyszłość proponuję posłuchać rady Bartka i sprawdzić post przed wysłaniem. Poza tym po wysłaniu jeszcze jest chwila czasu (nie pamiętam ile ale chyba ze 20 minut) na edytowanie swojego postu i poprawki.
A wracając do zestawu to bardzo fajnie to wygląda. Szczególnie podoba mi się wykonanie ładowarki. Pasuje mi taka wersja idealnie na zlot typu Master Truck.
Super że wreszcie są zdjęcia jak wygląda model rzeczywiście. No i w tym wypadku znów kilka niedoróbek jest. Szczególnie te felgi które powinny mieć tylko różowe piasty, a nie całe felgi. Jednak cieszy to że pojawił się nowy rodzaj zabudowy przez co może kiedyś zobaczymy jakieś polskie malowanie w tym wydaniu.
Bardzo mnie cieszy przede wszystkim że jest to nowa zabudowa od Herpy.Malowanie jak i ładunek świetnie wyglądają.Fajnie że firma pochodzi z Hiszpanii to również coś na odmianę.Już nie mogę się doczekać swojej sztuki Świetna nowość
Bardzo ładny jest ten zestaw, szkoda tylko że MANy służące jako ładunek nie są poliftowe tak jak transporter Ale tak poza tym to świetnie się prezentuje, gratuluję posiadania
Też czekam na swojego. Herpa odwaliła kawał dobrej roboty, nowa forma i do tego w znanym z naszych dróg malowaniu. Szkoda tylko że ograniczają się do Mana i w przyszłości ponoć jeszcze do Mercedesa, wiele fajnych modeli z tą zabudową byłoby na Scanii i Volvie.
Model bardzo fajny i jest to coś zupełnie innego, a felgi? No cóż. O gustach się nie dyskutuje, ale skoro nawet Marcinowi ten kolor nie leży to chyba jest coś na rzeczy
Model wygląda super w tej zabudowie i malowaniu(no jedynie te nieszczęsne felgi tu nie pasują)a ta trójca jaką transportuje też super się prezentujetaki zestaw może się podobać.gratuluję