• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
A u Ciebie jak zwykle, same nowości... Piękny ten MB. Gwiazda na boku idealnie się wkomponowała w ten ciągnik. (y) Podoba mi się.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.882 5 0
Świetnie dwie ostatnie prezentacje. Mercedes w wersji bez lusterek bardzo ciekawy. Tak jak pisał Fapo, ciekawe jakie są zabezpieczenia na wypadek awarii elektroniki... :) Najbardziej spodobała mi się Scania z dość niebanalnym ładunkiem i jak zwykle, w ciekawej scenerii.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Reprezentacyjne modele Scanii są naprawdę ciekawe, gorzej niestety z ich dostępnością i cenami. "Nowy" Mercedes bez lusterek do mnie na razie nie trafia, ale plus dla Herpy za wykonanie takich detali jak kamery i ekrany w kabinie. W sumie może dla nas będzie to miało pozytywne strony, bo nikt już się nie przyczepi, że nie zamontowało się lusterek w modelu. :ROFL:

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.752 6 1
Ten DAF w wersji targowej spędza mi sen z powiek... Ceny na Ebayu poszły mocno w górę i może kiedyś wreszcie zdecyduję się na niego bo już go widzę któryś raz i coraz bardziej mi się podoba :love: