Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Stary rewelacyjnie wygląda ta pomoc drogowa aż szczena mi opadłakawał świetnej roboty wykonałeś przy tym modelu no i jego prezentacja jak zwykle na najwyższym poziomiegratulacje.
Dużo mnie ominęło w Twoim temacie za ten czas kiedy nie odwiedzałem forum,świetne modele pokazywałeś.Dzisiejsza prezentacja rewelacyjna.Holownik bardzo dobrze zrobiony,ale moją uwagę jeszcze bardziej zwraca Porsche,piękny model gablotkowy.
Volvo super wygląda bardzo mi się podoba. Ten kolor czerwony bardzo mi się podoba i te koła z chromem dodają jej uroku. Model na wysokim poziomie jak i prezentacja.
Jacku, pięknie to wygląda, położyłeś system. Dużo pracy włożyłeś w ten model, dużo detali.
A co to za model VW z serwisu Porsche? Czy to model Porsche Oslo? Jeśli tak to gratulacje, nie często można zobaczyć to cudo od Wiking-a.