Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Świetna jest ta scania , chociaż patrząc na całokszałt to szkoda że nie zielona . Fotki na żwirowni kapitalne . Zawsze mi tak proszę wywrotki pokazywać
Witam wszystkich po przerwie urlopowej.Dostęp do neta był kiepski więc obecnośc okazjonalna.Nazbierało sie nowości więc ruszam z prezentacjami.Jako pierwsza Scania świniobus a raczej świńska taxówka
Świetna ta Scania, ale aż się prosi, żeby Herpa zrobiła wreszcie nową formę do tej "świniowej" naczepy. Wygląda to tak, jak nowe modele z AWM na starych podwoziach.
Świetny zestaw. Bardzo mi się spodobał. Choć tak jak pisze Mafo te naczepy do przewozu żywca stają się już nudne swoją starą bezmiennościa a przecież już jest tyle nowych typów naczep przeznaczonych do tego typu transportu, że aż dziwi, iż Herpa wciąż je "klepie" zamiast stworzyć dla urozmaicenia nową naczepę.
Na pierwszy rzut oka łudząco przypomina Vaexa. Kolejny model w którym Herpa pokazała że jak chce, to potrafi. Te wszystkie szczegóły z tego co wiem są oryginalnie. Tylko faktycznie z naczepą mogliby już coś zdziałać.