Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Vogel-e w ogóle są świetne Malowanie tej firmy jest kapitalne i świetnie leży na każdej marce samochodu . Scenka z busem serwisowym od Marcela piękna .
Crafter bardzo ładnie dopracowany,super się prezentuje jako serwis.DAFik w barwach Vogel wygląda rewelacyjnie.Gratuluję takiego pięknego nabytku.Sam ostatnio zakupiłem sobie model w tych barwach i napewno nie ostatni bo ma wielką moc to malowanie
Piękny... Po prostu piękny... Wykonanie Herpy jest takie jak lubię. Należy życzyć sobie, żeby wszystkie modele wychodziły przynajmniej w takiej jakości i minimum w tej ilości detali.
Jak dla mnie model wykonany jak każdy inny który herpa ostatnio wypuszcza . W przypadku modeli w barwach firmy Vogel to zdecydowanie to malowanie jest bajeczne i bardzo mocno broni te modele .
Witam wszystkich tu obecnych.Dzisiaj odpuścimy Voglowi a pochwalę się nowościączyli Scania Max Setffen.Żeby nie była taka samotna dopasowałem jej naczepę.A na koniec zdjęcie rodzinne