• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.299 387 20
Piękna rodzinka Peditransowych miniaturek Ci się uzbierała. Świetnie wyglądają na wspólnej fotce. Podoba mi się taka prezentacja.

Reakcje
11.702 67 1
Kolejna świetna scania do kolekcji . Nie spodziewałem się jej , ale to tylko dlatego że myślałem że wyszła tylko jedna scania serii R . Następnym razem przed zdjęciami sprawdź stan modelu bo tutaj wyszło że Ci się trochę porozpinała . Z tą dolną atrapą zawsze są problemy , ale górną listwę przy halogenach to dopchnij bo się zgubi .

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.284 5 1
Perditransy bardzo ładnie się prezentują, najbardziej spodobała mi się Erka 6x2. TLP to następny model z ciekawą kolorystyką można zebrać fajną podkolekcje tego przewoźnika.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.299 387 20
Kolejny pięknie wykonany model. Podoba mi się. Herpa po raz kolejny pokazała, że można wykonać model z wieloma oznaczeniami i pomalowanymi elementami. (y)