Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kolejna świetna scania do kolekcji . Nie spodziewałem się jej , ale to tylko dlatego że myślałem że wyszła tylko jedna scania serii R . Następnym razem przed zdjęciami sprawdź stan modelu bo tutaj wyszło że Ci się trochę porozpinała . Z tą dolną atrapą zawsze są problemy , ale górną listwę przy halogenach to dopchnij bo się zgubi .
Perditransy bardzo ładnie się prezentują, najbardziej spodobała mi się Erka 6x2. TLP to następny model z ciekawą kolorystyką można zebrać fajną podkolekcje tego przewoźnika.
Scania jest świetna . Bardzo fajna kolorostycznie , można by powiedzieć że trochę narodowo . Trzeba też przyznać że herpa coraz lepiej wykańcza te nowe modele .