Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Motyw malowania interesujący, szczególnie z tyłu. Zielone wstawki nadają dodatkowego charakteru, a niebieska niskopodwoziówka świetnie się wpasowała w całość.
Niskopadwoziówka idealnie się kolorystycznie zgrała . Świetnie się prezentuje . Ciekawe jest to że w internecie nie można znaleźć zdjęcia oryginału , a wnioskując po reszcie floty tego przewoźnika to pewnie ciąga klasyczną firanę . Masz do kompletu drugiego z tej firmy ?
Witam Wszystkich.Z powodu braku czasu zaczęło przysychać moje konto.Dalej w modzie są u mnie Scanie.Kolejna nowość wedlug mnie udana.Herpa nadal stawia na jakosć
Świetny zestaw. Hauberka idealnie pasuje pod wannę. Scenka rodzajowa bardzo ciekawa, choć przy załadunku węgla wszystko powinno być choć trochę upaprane pyłem węglowym, ale rozumiem, że to nabrzeże w Niemieckim miasteczku, to i czystość wszechobecna...
Witam Wszystkich.Dzisiaj kotlet odgrzewany ale myślę że warty uwagi.Daf nowy ale już pierwsza awaria go dogoniłaDyrdek był tak łaskawy że przysłał serwis