• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

Reakcje
11.702 67 1
Trzeba przyznać że wykonanie jest świetne tego modelu . Natomiast sama konfiguracja tutaj bardziej kojarzy mi się z budowlanką . U mnie w mieście jest firma która zestawami w takiej konfiguracji wozi długie betonowe elementy . Jeśli miałby być zestaw do drewna to praktycznie wszystkie jadąc na pusto , te wózki wożą na sobie .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.299 387 20
Bardzo fajna miniatura i w ciekawej konfiguracji. Lubię trzyosiowe ciągniki. Swego czasu był to dość poszukiwany model. Podoba mi się.

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Lubię bardzo ten model Scanii, piękny klasyk. Barwy jak na belgijskie przystało interesujące i wyjątkowe. Szkoda, że ciągnik nie ma spojlera. Fartuch w naczepie bardzo ciekawy i dodaje uroku.