Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziękuje za opinie i miłe słowa.Dzisiaj nowość.To już drugi model w barwach firmy Pflumm.Niestety Herpa wypuszcza tylko ciągniki więc naczepa to mój wytwór wyobrazni
No to przyznam, że wyobraźnię masz dobrą. Zestaw spasowany idealnie, a sposób prezentacji rewelacyjny. Jedynie mini minus za krzywe malowanie dolnej linii wanny - to tak żeby zachwyty nie zwróciły Ci w głowie
Czy możesz powiedzieć jaką farbą malowałeś naczepę? Chodzi mi o ten złoty kolor. A po za tym, zestaw zgrywa się świetnie. Plus za tablice rejestracyjne
Czy możesz powiedzieć jaką farbą malowałeś naczepę? Chodzi mi o ten złoty kolor. A po za tym, zestaw zgrywa się świetnie. Plus za tablice rejestracyjne