Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam i dziekuje za opinie.Dzisiaj chciałem powrócić do poprzednich tematów czyli Vogla.Nowosci pokrzyżowały plany prezentacjiDzisiaj Volvo z naczepą.Brak czasu i nadzoru spowodował że w porcie zaczął kwitnąć przemyt
Volvo faktycznie jest ciekawe ale prawdę mówiąc to akcja zatrzymania przemytników odwraca uwagę od prezentowanego modelu. Sposób prezentacji (jest on rewelacyjny) powoduje, że volvo stało się bohaterem drugiego planu
Vogel jest piękny, ale i tak najbardziej w oczy rzucają się nowe malowania policji niemieckiej. Kapitalnie wyglądają modele BMW (oczywiście jak dla mnie).
Model piękny sam też się na niego pokusiłem,natomiast cała prezentacja wygląda genialnie.Ta scenka z zatrzymania i te nowe policyjne miniaturki naprawdę mistrzostwo
O modelach w barwach firmy Vogel już wiele zostało powiedziane i zawsze są to dobre słowa . Tak jest i tym razem bo jest piękny . Natomiast jeśli chodzi o Scanie z firmy Pflumm to jest piękna . Ciekawie jej tą naczepę dobrałeś i pasuje jej . Szkoda że nie idzie w internecie znaleźć jak te zestawy naprawdę wyglądają .