Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Trzeba przyznać że bardzo fajnie to wyszło mi się podoba . Szkoda tylko że nie zastosowałeś mniejszej kabiny , bo z tego co widziałem po zdjęciach u nich w globie nie mieli .
Ciekawy pomysł, ale... Kalka, niestety z błędem językowym, no i nie ta kabina w ciągniku. Niestety, ale takie przeróbki to czysta fikcja z błędem.
Uważam, że jak już robić model odpowiadający oryginałowi, to takich błędów nie powinno być.
kalkę to ja zjeba#!@$ przyznaje się bez bicia, wkradł się błąd, którego nie zauważyłem, do chwili gdy Jacek wrzucił zdjęcia, ale będzie to poprawione ;-)
Witam i dziekuje za opinie i uwagi.Dzisiaj powraca stary temat Wocken ale do rodziny ciężarówek dołączył pilot.Kalki są od Ciemnego buda od PJ a moja robota.
Dopracowane wszystko w każdym elemencie. Takich modeli i prezentacji chce się więcej, choć mnie gabaryty jeszcze nie przekonują do chęci posiadania, lecz patrząc na taki model jak powyżej może taka potrzeba wkrótce się pojawić
Zestaw gabarytów świetny, a i scenka całkiem fajna...
Co do chęci posiadania wyrażonej przez przemdmówców to myślę, że to tylko kwestia czasu bo jak każda choroba nieuleczalna atakuje kolejne obszary organizmu
Zobaczyłem model , a nie przeczytałem opisu i pomyślałem kiedy ja tego pilota przegapiłem Na szczęście już doczytałem że to Twoja kapitalna robota . Pięknie się prezentuje .