Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Powiem Ci, że kiedy mi o nim opowiadałeś wyobrażałem sobie ten dźwig inaczej, jak zwykle pozytywnie zaskoczyłeś, uważam że przeróbka poszła na duży plus prezentując całkiem ciekawy sprzęt, bardzo mi się podoba ;-)
Świetne modele i takowa ich prezentacja Bardzo lubię oglądać fotki przedstawione w takiej formie. Czyli jest jakiś pomysł na przekaz treści gdzie jet początek i koniec scenki.
Malowanie Sturma świetnie leży na nowej Rce i fajnie, że to właśnie R a nie S. Plus dla Herpy również za wersję bez halogenów w atrapie. Całość naprawdę cieszy oko detalami.
Świetnie się prezentuje to malowanie na nowej scanii . Podoba mi się ten model . Masz może jeszcze modele w tych barwach żeby takie zdjęcie pokoleniowe zrobić ?
Często mi chodzi po głowie ten zestaw gdy go widzę np. na ebay-u, a po Twej prezentacji (jak zawsze świetnej!!!) chyba mnie przekonałeś do jego zakupu i posiadania
Teraz nasuwa mi się pytanie...czy to emigranci czy uchodźcy???
Świetnie się prezentuje to malowanie na nowej scanii . Podoba mi się ten model . Masz może jeszcze modele w tych barwach żeby takie zdjęcie pokoleniowe zrobić ?
Na temat prezentacji nie ma się co już nawet wypowiadać bo osiągnęła ona praktycznie najwyższy poziom A Scania, świetna, malowanie, szczegóły, wszystko na swoim miejscu i znakomicie się w całości prezentuje
Już po urlopieZaczynam po przerwie nowością.Moim zdaniem to kolejny ładny model od Herpy.Jak obejrzycie to ocenicie.Zapraszam.Volvo Continental solówka ale myślę że jakaś przyczepa pojawi się do niego bo tył taki trochę goły jest