• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.326 387 20
Sturmy są bardzo fajne i ciekawie zrobione. Te wszystkie dodatki robią bardzo dobrą robotę. (y) Podoba mi się ten zestaw.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Powodzenia w uzbieraniu wszystkich Sturmów :LOL:(y)
Scania niezwykle bogata w detale, ale ja osobiście nie mogę Herpie darować wykonania blendy w nowej Streamline - żenada absolutna, w porównaniu do 4 i R jest to krok wstecz w ich wykonaniu i nawet świetne malowanie j.w. nie poprawi mojego odbioru dla tej miniatury pojazdu z Goeteborga.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Z 001.JPG
Z 008.JPG
Z 011.JPG
Z 013.JPG
Z 003.JPG
Z 004.JPG
Z 007.JPG
Z 002.JPG
Witam po przerwie i dziekuje za dyskusję.Szturmy powoli zaczynają dojeżdzać do kolekcji z różnych stron.Godny polecenia jest PJ.Czyni cuda(y)Dzisiaj znowu cos z szafy.Szału wielkiego nie ma ale chociaż drzwi otwierane są w naczepie:D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.326 387 20
Ciekawie wyszedł Ci ten składak. Otwierane drzwi w naczepie to duży plus. Ale i tak ciągnik wygrywa. Jak dla mnie to świetnie zrobiony.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dzieki za dyskusje.Zaczynają powoli zjeżdzać Sturmy więc zacznę męczyć ich prezentacją.Dużo pomógł w tej dziedzinie PJ.Tak więc część ewentualnych pretensji proszę również do niego kierowac /że za dużo,że monotonnie/;):LOL:na poczatek Scania Hauber
X 001.JPG
X 002.JPG
X 003.JPG
X 004.JPG

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.599 109 2
Świetny model . Jacek jak robisz zdjęcia to patrz gdzie aparat ostrzy , bo chciałeś nam pokazać tył naczepy , a aparat złapał ciągnik ;)
Druga metoda to pobawić się w ustawienia manualne, zdjęcia ze statywu bez lampy z długim czasem naświetlania i z mała przesłoną by cały model wyszedł ostro.