• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Szturmujesz ten temat pełną parą. Kolejny ciekawy Sturm. Dopieszczony, tak jak pozostałe. Fajny. (y)

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dzieki Wszystkim za dyskusje.Zdjęcie zbiorowe będzie na specjalne życzenia Bartka na koniec tygodnia.Dzisiaj kotlet odgrzewany bo pewnie wszyscy dawno go posiadają a ja dopiero go zdobyłem:DMan Cracow
C 015.JPG
C 016.JPG
C 018.JPG
C 019.JPG
C 020.JPG

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Dobry zakup. To jeden z tych modeli, które są bardzo trudne do zdobycia. Gratuluję. Na szczęście też posiadam, bo byłaby zazdrość. ;):)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Trzeba przyznać że świetny jest ten model i sam z chęcią bym go widział u siebie . Jedyne do czego można się przyczepić to że man na pierwsze auto z fabryki wybrał takiego średniaka , a nie auto z najwyższej półki .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ten Man jest chyba jednym z niewielu okolicznościowych modeli, które miały swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Też bym na niego zapolował, ale ceny odstraszają.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Kapitalny ten zestaw. Pięknie wykonany. Bardzo podoba mi się jak Herpa wypuści tak dobrze zdetalowany zestaw. Ma właściwie wszystko co potrzeba. Podobnie i dostawczak. Wygląda świetnie. Gratuluję zakupu. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Widać że się przyłożyli do tych modeli . Kapitalnie są wykonane . Szczególnie spodobał mi się ten actros . Jak dla mnie jest to najładniejsze jakie na nim wyszło , czyli czarny i te srebrne pasy .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Mi osobiście takie malowanie bardziej leży na sprinterze, niż na naczepie. Ciekawy jest jednak czarny Actros ze srebrnymi pasami.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Po pierwsze MAN z Krakowa - nie wiem gdzie go można zdobyć, ale wiem, że musi do mnie trafić... - absolutny killer, od kiedy tylko się pojawił o nim marze.

Po drugie set - GRUBOOO, Herpa wie jak podmaślić swoim żywicielom - czyt. Dailmerowi i VW.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziękuje bardzo za opinie i cieszy mnie że niektórych zainteresował temat.Mam trochę zaległości w temacie aut bo dokonałem małej zdrady na rzecz statków:D.Jest jednak chwilka więc początek nowej kolekcji zacznę od holownika
O 001.JPG
O 002.JPG
O 003.JPG
O 004.JPG
O 005.JPG