Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kolejny fajny model , ale jak dla mnie te z przyczepami są fajniejsze . Oczywiście rozumiem że na koniec modeli w tych barwach czeka nas zdjęcie rodzinne
Dzieki Wszystkim za dyskusje.Zdjęcie zbiorowe będzie na specjalne życzenia Bartka na koniec tygodnia.Dzisiaj kotlet odgrzewany bo pewnie wszyscy dawno go posiadają a ja dopiero go zdobyłemMan Cracow
Trzeba przyznać że świetny jest ten model i sam z chęcią bym go widział u siebie . Jedyne do czego można się przyczepić to że man na pierwsze auto z fabryki wybrał takiego średniaka , a nie auto z najwyższej półki .
Ten Man jest chyba jednym z niewielu okolicznościowych modeli, które miały swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Też bym na niego zapolował, ale ceny odstraszają.
Kapitalny ten zestaw. Pięknie wykonany. Bardzo podoba mi się jak Herpa wypuści tak dobrze zdetalowany zestaw. Ma właściwie wszystko co potrzeba. Podobnie i dostawczak. Wygląda świetnie. Gratuluję zakupu.
Widać że się przyłożyli do tych modeli . Kapitalnie są wykonane . Szczególnie spodobał mi się ten actros . Jak dla mnie jest to najładniejsze jakie na nim wyszło , czyli czarny i te srebrne pasy .
Po pierwsze MAN z Krakowa - nie wiem gdzie go można zdobyć, ale wiem, że musi do mnie trafić... - absolutny killer, od kiedy tylko się pojawił o nim marze.
Po drugie set - GRUBOOO, Herpa wie jak podmaślić swoim żywicielom - czyt. Dailmerowi i VW.
Dziękuje bardzo za opinie i cieszy mnie że niektórych zainteresował temat.Mam trochę zaległości w temacie aut bo dokonałem małej zdrady na rzecz statków.Jest jednak chwilka więc początek nowej kolekcji zacznę od holownika