• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
No to ładnie. Jednak Herpa ma taką cysternę w ofercie. Czyli to już druga, którą widzę. Pierwsza była w malowaniu Alfred Talke.
To teraz zapytam: nie mogli sku.....yny dać takiej cysterny do Skanii z PCC Autochem???

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.598 109 2
No to ładnie. Jednak Herpa ma taką cysternę w ofercie. Czyli to już druga, którą widzę. Pierwsza była w malowaniu Alfred Talke.
To teraz zapytam: nie mogli sku.....yny dać takiej cysterny do Skanii z PCC Autochem???
Odpowiedz brzmi , mogli oczywiście że mogli pisaliśmy już o tym właśnie zaraz po prezentacji PCC , to jest Herpa a ich polityka jest taka nie chcesz nie kupuj , i tak to ktoś kupi.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
w 002 (2).JPG
w 008.JPG
w 005.JPG
w 004.JPG
w 002.JPG
w 006.JPG
w 010.JPG
w 003.JPG
Dzieki za komentarze.Dzisiaj chrom będzie lał się z monitorów.Wreszcie zagospodarowałem Volvo które ukazało się na rynku jakiś czas temu.Nie było pomysłu na zestaw ale coś błysnęło :D.Co Wy na to?

kiwi

Aktywny użytkownik
KSK Wrocław
Reakcje
92 3 0
Zobacz załącznik 366345 Zobacz załącznik 366346 Zobacz załącznik 366347 Zobacz załącznik 366348 Zobacz załącznik 366349 Zobacz załącznik 366350 Zobacz załącznik 366351 Zobacz załącznik 366352 Dzieki za komentarze.Dzisiaj chrom będzie lał się z monitorów.Wreszcie zagospodarowałem Volvo które ukazało się na rynku jakiś czas temu.Nie było pomysłu na zestaw ale coś błysnęło :D.Co Wy na to?
Daje po gałach. Super połączenie. ☺

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Świeci się jak psu ..... ale w tym pozytywnym sensie. Współczuje kierowcy w utrzymaniu go w czystości:)
Model świetny.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Całkiem fajny ten błyszczący zestaw. Może się podobać.

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
POprzednia prezentacja to Sreberko Volvo to lepsze od bransoletki :D POdoba mi się!! Manik bogaty w szczegóły, wyglada bardzo ładnie i... realistycznie:)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
A już myślałem że oryginał tak przerobiłeś :D Trzeba przyznać że bardzo fajnie Ci ten model wyszedł . Swoją drogą to te naczepy do asfaltu to bardzo kojarzą mi sie ze scaniami 4 serii w średnich kabinach .

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Kalki, rzeczywiście, widać..., no ale i tak mocel ciekawy. Fajne, że ma zrobiony tył naczepy.