• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
no właśnie...a ostatnio tak się mafo gotował, bo ktoś się przejęzyczył.....nie ładnie Maciek...powinieneś korzystać z automatycznego słownika...
dobra koniec...

fajnie wyszło... skąd masz kalki?

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Kalki są od Igora S z naszego forum.DZisiaj już dobrze wyglądają bo wyschły przez noc:)Dobrze że koledzy zwrócili uwagę bo zostałby bubel:cry:

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
C 006.JPG
C 003 (3).JPG
C 005.JPG
C 007.JPG
C 009.JPG
C 011.JPG
Dzieki za zainteresowanie.Dojechał dzisiaj Antek od MB.Większość modeli to zestawy a solowki 2 osiowe rzadko goszczą tutaj.Więc żeby odejsc od monotonii i zróżnicowac swoją kolekcję padła decyzja o zakupie.

Ostatnio edytowane:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Ciekawa wersja tego Antosa. Zrobiony tył, to jak rozumiem Twoja ingerencja. Świetnie wygląda.

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Model jak dla mnie mimo że dilerski to rewelacyjny :) zgadzam sie również że 90% to zestawy a malutko solówek a jest ich sporo ciekawych

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.719 67 1
Kapitalny model , zresztą jak większość z edycji dealerskich . Tył pięknie dopicowany . Jedyne co można mu zarzucić to widzę że ma błędne oznakowanie na kabinie .

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziękuje za dobre słowa:)Dotarł dopiero model który już pewnie był na forum prezentowany ale zdecydowałem się na niego dopiero teraz.Wedlug mnie ma bardzo ładne malowanie
T 001.JPG
T 002.JPG
T 003.JPG
T 007.JPG
T 008.JPG
T 005.JPG

Abarth

Znany użytkownik
Reakcje
234 5 0
Do mnie tez przemawiają te Dafy, więc nie mogło być inaczej i też jednego posiadam, super że tez się zdecydowałes, wg mnie warto mieć go w kolekcji (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Masz rację, to model, który naprawdę fajnie jest zrobiony. Szkoda, że Herpa wydała tylko dwa modele tej firmy. Duży plus za tylną belkę, wyszła świetnie. (y)