• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.325 387 20
Całkiem fajny pomysł. Trochę Ci się tylko kalka na wypukłości cysterny pofałdowała, ale i tak doceniam za pomysł. Nie jestem pewien tylko, czy Volvo ciąga naczepy z Orlenu. Z reguły widywałem je z Manami.

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Hmmm mi osobiście się bardzo podoba, wręcz nawet stwierdził bym ze kapitalny zestaw Ci wyszedł :) uważam że samoróbki nawet te nie realne (nie odwzorowane do oryginałów) też są fajne i czasem nawet może ciekawsze niż owe oryginały, ale to tylko moje skromne zdanie ;) raz jeszcze powiem, kapitalne połączenie i wykończenie (y)(y)(y)

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dzięki za zainteresowanie moim tematem.Dzisiaj powrót do starych modeli.Dopiero teraz wszedłem w posiadanie mniejszego konia z kolekcji Max Steffen.Skompletowałem od rau dwa zestawy żeby nie powracać do tematu.Jak wyszło to Was proszę o ocenę
ho 001.JPG
ho 005.JPG
ho 002.JPG
ho 003.JPG
ho 004.JPG
ho 006.JPG
ho 007.JPG
ho 008.JPG
ho 013.JPG
ho 010.JPG

Reakcje
11.719 67 1
Kapitalnie się prezentują te scanie . Bardzo fajnie je skomponowałeś z tymi kontenerami . Mam też pytanie czyjej produkcji są puchy i naczepy ? Mi wyglądają na AWM , ale mogę się mylić .