Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Całkiem fajny pomysł. Trochę Ci się tylko kalka na wypukłości cysterny pofałdowała, ale i tak doceniam za pomysł. Nie jestem pewien tylko, czy Volvo ciąga naczepy z Orlenu. Z reguły widywałem je z Manami.
Hmmm mi osobiście się bardzo podoba, wręcz nawet stwierdził bym ze kapitalny zestaw Ci wyszedł uważam że samoróbki nawet te nie realne (nie odwzorowane do oryginałów) też są fajne i czasem nawet może ciekawsze niż owe oryginały, ale to tylko moje skromne zdanie raz jeszcze powiem, kapitalne połączenie i wykończenie
Dzięki za zainteresowanie moim tematem.Dzisiaj powrót do starych modeli.Dopiero teraz wszedłem w posiadanie mniejszego konia z kolekcji Max Steffen.Skompletowałem od rau dwa zestawy żeby nie powracać do tematu.Jak wyszło to Was proszę o ocenę
Kapitalnie się prezentują te scanie . Bardzo fajnie je skomponowałeś z tymi kontenerami . Mam też pytanie czyjej produkcji są puchy i naczepy ? Mi wyglądają na AWM , ale mogę się mylić .