Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kapitalnie się prezentują te scanie . Bardzo fajnie je skomponowałeś z tymi kontenerami . Mam też pytanie czyjej produkcji są puchy i naczepy ? Mi wyglądają na AWM , ale mogę się mylić .
Dziekuje za komentarze.Kolega z forum podniósł ciśnienie swoim nowym zielonym nabytkiem więc ja też popróbujęNowa Scania wywrotka z przyczepą w czarych barwach
.Wykonanie rewelacyjne.Coś się w Herpie pozmieniało
Ułaaa to teraz Ty podniosłeś ciśnienie. Dawno chyba nie było tak szczegółowo wykonanego przez Herpę modelu, jeszcze na dodatek w takiej konfiguracji. Sam nad nią myślałem, ale rozeszła się w mig.
O kurczę, takiego czegoś z Herpy się nie spodziewałem (nie śledzę nowości, kupuję raczej "stare gluty") - typowo Skandynawska, najbardziej pasująca mi do Finlandii konfiguracja - świetny model!
Miałem przyjemność oglądać ten pięknie wykonany model na żywo i aż ciśnie się powiedzonko "... i co można ?? można " Naprawdę rewelacyjny zestaw oby więcej takich. A Tobie gratuluję udanego zakupu .
Kapitalna jest ta scania . Bardzo mi się podoba Jeszcze mam jedno pytanie czy w takim stanie jak na zdjęciach to ona jest seryjnie ? czy coś w niej poprawiałeś ?
Naprawdę udany model, nie wiem ile kosztował, ale się domyślam że nie mało, i powiem warto było Ci wydać te forsę, model robi robotę.
Ciekawe barwy, dobrze spasowane akcesoria, tampodruk... to wszystko to samo ach i och, jedyny minus jaki ma ten model, to taki że nie jest mój.
Kapitalna jest ta scania . Bardzo mi się podoba Jeszcze mam jedno pytanie czy w takim stanie jak na zdjęciach to ona jest seryjnie ? czy coś w niej poprawiałeś ?
Dodałem rury wydechowe a poza tym nic dodac i nic ująć
[DOUBLEPOST=1461179775][/DOUBLEPOST]Dzisiaj też świeży temat.Daf ciągnik siodłowy.Ciężko coś do niego dobrać ale w szafie zalegała lora.Ładunek w podobnym kolorze ale może nikogo nie zemdli ten pomarańcz
To nie lora a niskopodwozie w branży zwane dalej semikiem albo wśród starszyzny podczołgówką. Zestawik fajny, pomyśl nad czarną szmatą do tego dafa do wpięcia na siodło zamiast tego podwozia
Co to jest na tym dachu? Poszczędzili na pomarańczowym wnętrzu kloszy...
Doskonałe połączenie istotnie- choć mnie wpadł w oko jeszcze ładunek - widziałbym na grillu logo STAR i naklejki energetyki na drzwiach.
Co to jest na tym dachu? Poszczędzili na pomarańczowym wnętrzu kloszy...
Doskonałe połączenie istotnie- choć mnie wpadł w oko jeszcze ładunek - widziałbym na grillu logo STAR i naklejki energetyki na drzwiach.
Pomarańczowy Daf to chyba już jego wizytówka a i dobrze mu z tym kolorem, osobiście widziałbym raczej tą naczepę 3 osiową ale z braku laku to i taka konfiguracja jest OK . Bardzo ładnie się skomponowało kolorystycznie pomyśl jeszcze nad oznaczeniami odblaski tablice ostrzegawcze itp .