• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
da 001.JPG
da 002.JPG
da 003.JPG
da 004.JPG
da 005.JPG
da 007.JPG
da 008.JPG
da 009.JPG
da 010.JPG
Dziękuje koleżance i kolegom za opinie.Znowu jest mało czasu na prezentacje ale uznałem że taką nowość należy pokazać.Pozostałe modele mogą poczekać;).Do kompletu przybył czarny Daf.Czy był to dobry zakup to pozostawiam Waszej ocenie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.321 387 20
Piękny ten zestaw z Dafem. Można Ci zazdrościć takich świetnie zrobionych modeli. Pomalowane światła i pozostałe detale to jest to, co powinno być dziś we wszystkich miniaturkach. Świetnie się prezentują razem ze Scanią na wspólnych fotkach. Gratuluję posiadania.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.321 387 20
Świetny Man. Bardzo dobrze zrobiona miniaturka. Podoba mi się.
Nie wiem tylko, czy oryginał miał taki napis nad blendą.

Ciemny

Aktywny użytkownik
Reakcje
857 6 1
Fajny polonik na duży plus. Tak jak mało napisał - TGA widywałem z napisem nad blendą, co do TGX raczej go nie było - przynajmniej te, które widziałem.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.321 387 20
Bardzo fajnie zrobiony ten model. Pięknie wygląda ze wszystkimi dodatkami. Man w niskiej kabinie jest świetny.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Zazdroszczę Ci tego Arala, model sam w sobie mi się podoba i jest trudny do zdobycia w dobrej cenie. Z Twoimi dodatkami jak zawsze wszystko wygląda lepiej.