Również podzielę się wrażeniami. Byłem wczoraj i jestem nawet zadowolony, choć zeszły rok zrobił na mnie zdecydowanie większe wrażenie. Może dlatego, że była to moja druga impreza tego typu w życiu. Jak sama nazwa mówi są to targi Hobby, a nie wyłącznie Modelarstwa Kolejowego, więc obecność innych nie dziwi. Ale jak koledzy słusznie zauważyli makieta modułowa była zbyt schowana dla oglądających. Jak słusznie zauważył @Zbigniew Gałczyński wszystko było za bardzo wymieszane ze sobą (gościu z samolocikami ewidentnie upchnięty na siłę w sektor modelarstwa kolejowego). Wiele ekspozycji się powtórzyło względem zeszłego roku, jednak jest kilka pozytywów. Mogłem na własne oczy obejrzeć segmenty Portu Miejskiego Wrocław kolegi @Artur, poznać osobiście i miło pogawędzić chwilę z kolegą @maciekk oraz podziwiać ogrom świetnie wykonanych detali na modułach, dioramach i modelach. Podobały mi się również tramwaje z manufaktury Crafty Models. Trochę ubolewam, że makieta była tak mocno schowana, gdyż liczyłem, by poznać osobiście więcej kolegów z forum, ale może następnym razem. Z mojej perspektywy odczuwam lekki niedosyt samą imprezą jak faktem, że nie udało się porozmawiać z większą liczbą kolegów. Ale nie powiem, że czas został zmarnowany.
Kilka ujęć ode mnie:
Kilka ujęć ode mnie:

-
9
-
1
-
5
- Pokaż wszystkie