Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dojechało trzecie tło. Te na płycie PCV. Wyglada bardzo fajnie jeśli chodzi o rodzaj materiału. Zdjęcie osądźcie sami. Wydaje się być fajne. Mam dylemat między tym, a rzepakiem.
Co do technologi wykonania płyta PCV jest faworytem. Muszę zobaczyć jeszcze czy coś można zmienić w tej foli samoprzylepnej.
Między tym torem a plakatem masz możliwość posadzenia drzew, krzaczków? Za duża różnica w ostrości jest jak dla mnie na tym bliższym fragmencie, może te drzewka by stonowały? Te tło bardziej mi się podoba od rzepaku.
Dojechało trzecie tło. Te na płycie PCV. Wyglada bardzo fajnie jeśli chodzi o rodzaj materiału. Zdjęcie osądźcie sami. Wydaje się być fajne. Mam dylemat między tym, a rzepakiem.
Co do technologi wykonania płyta PCV jest faworytem. Muszę zobaczyć jeszcze czy coś można zmienić w tej foli samoprzylepnej.
Mógłbyś zdradzić jakiej grubości jest to PCV? Tło na zdjęciach jest wydrukowane w całości na jednej płycie (ciekawy czy mocno widać łączenia w przypadku kilku płyt) i wycięte po obrysie?