Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziś zderzenie dwóch Leffe z Dębowym wypiętrzyło góry, jak się będą nazywać jeszcze nie wiem. Jedno jest pewne, że w jednym z tuneli będzie tunel czasoprzestrzenny, który będzie przenosił do innej epoki modelarskiej.
Segmencik poza makietą:
Nie mogłem się powstrzymać i prysnąłem podkładem moją dłubaninę na próbę, a następnie pierwszego lepszego łosza puściłem w ruch.
W paru miejscach do poprawki ale wyglada obiecująco.
Wszystko jeszcze mokre.
Nie mogłem się powstrzymać i prysnąłem podkładem moją dłubaninę na próbę, a następnie pierwszego lepszego łosza puściłem w ruch. W paru miejscach do poprawki ale wyglada obiecująco. Wszystko jeszcze mokre.
Góry, jak to góry..., ale kabriolety jakie rewelacyjne. Co jeden to ciekawszy. Patrząc na te pojazdy to droga kojarzy mi się z dojazdem przez góry do Cannes...
Ja tych gór zupełnie nie czuję jeśli chodzi o kształt i strukturę skał. Myślałem, że to na razie baza i pólprodukt ... Moim zdaniem tak jak jest nie przypomina to zbytnio czegoś co występuje w realu.