• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta domowa Plan Makiety

OP
OP
popi39

popi39

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Tak się składa że forum traktuje jako miejsce do zdobywania wiedzy.Co do makiety przyjdzie czas jak skończę budować dom jeszcze troje dzieci muszę ogarnąć, makieta to odskocznią od dnia codziennego i powrót do lat młodości.
[DOUBLEPOST=1468555332][/DOUBLEPOST]Co do języka Polskiego to mieszkam na Śląsku więc tak się tu godo :)

Kris

Znany użytkownik
Reakcje
2.699 51 5
Jeśli kolega traktuje forum jako miejsce do zdobywania wiedzy, a nie buduje makiety, tylko dom, to niech kolega -powtarzam- zada sobie trud i poczyta zamiast pytać o to, co na forum już wiele razy pisano...
Takie bardzo nowoczesne podejście do tematu: Robię sam, ale najlepiej zróbcie to za mnie moimi rękami...

A jak kolega będzie bliżej realizacji samej makiety, zapraszamy. Wtedy chętnie pomożemy.

stare tory

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
1.002 83 11
"Tylko jeżeli odmieniamy po polsku, to chyba lepiej mówić o woltach, niż voltach.'
Być może teraz tak się pisze,mnie uczono w technikum pisać:Volt,Ohm,Hertz itp.
Zresztą w szkole podstawowej uczono mnie o zaczynaniu zdania dużą literą
a teraz jakaś komisja zmieniła dużą na wielką literę, nie podoba się
to sporej grupie polonistów,między innymi p.Profesorowi Miodkowi.
"Co do języka Polskiego to mieszkam na Śląsku więc tak się tu godo."
Zaś synek nie fanzol tyż żech jest Hanys to wiym jak godka wyglundo.

Ostatnio edytowane: