Dzięki kolego za te informacje.
Właśnie o takie porady mi chodzi, a nie, że mam zrobić dioramę najpierw. Pisałem nie raz, że chce pomocy w projekcie torowiska. Tylko i wyłącznie, a nie co robić albo czego nie robić.
Pisałem, że nie bardzo ogarniam infrastrukturę kolejową itp. gdzie jaki rozjazd, jaki tor...
1. Linia dwutorowa, czyli musiałby być rozjazd jeszcze w innym miejscu, żeby była możliwość zmiany torów w każdym kierunku?
2. Tor 1 - jak byś to rozwiązał, razem z tymi peronami, jak poprowadzić tory? Nawet czerwoną linie narysuj mniej więcej.
3. Tory 2 i 3 - później na to wpadłem właśnie, dlatego że jak pisałem nie ogarniam co i jak powinno być, teraz już wiem.
4. Tak, nr 4 to lokomotywownia i co za tym idzie już wiem, że w tym planie nie ma toru wyciągowego dla grupy torów 5.
6. Nr 6 to taka jakby bocznica miała być.
7. Już pisałem.o taborze. Aktualnie EpP09 + 5 wagonów IC, SM42 + 5 wagonów towarowych.
Tory Piko.
8. Przeglądałem ten temat o makietach dla początkujących. Żaden w 100% nie wpadł mi w oko.
Jakbyś mógł chociaż kreski mniej więcej nakreślić jakby to miało mniej więcej wyglądać żeby było ok.