• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PKS - irokez46

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Ifa , to już dobrze wygląda sama w sobie, a po twoich poprawkach tylko uwydatniły się zalety tego niedocenianego modelu. Skody to już totalna masakra, to co z nimi robisz przerasta na razie moją cierpliwość do grzebania w modelach. Świetna robota Piotrze.
pozdr.

Reakcje
11.428 67 1
Modele PKS-u pojedynczo wyglądają całkiem sympatycznie , ale znając życie pewni w planach lub w robocie jest do nich diorama . Reszte komplementów pozostawiam sobie na efekt końcowy ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.792 387 20
Piękne modele. Ten 316 w zimowej szacie bardzo mi się podoba. Ta osłona grilla wygląda bardzo realistycznie.

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.128 36 0
Piękne Jelcze, model sam w sobie jest świetny, a po dodaniu mu cech indywidualnych to już absolutna rewelacja. Mnie najbardziej podoba się 315 skrzyniowy. To złudzenie czy malowanie kabiny jest w różnych odcieniach szarości?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.792 387 20
Csepel wyszedł rewelacyjnie. Podoba mi się. Teraz jakąś naczepę z mlekiem i w trasę. Świniowóz w bardzo fajnych kolorkach Piękne modele.