• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.964 387 20
Bardzo ciekawy zestaw. Widzę, że producent z Dietenhofen w niektórych modelach robi wreszcie tylne światła w naczepach. Pięknie to wygląda.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Podoba mi się Laabs, sam się nad nim zastanawiałem, ale zdjęcia sklepowe jakoś mnie nie przekonywały. Tutaj już widzę, że jednak będzie go chyba trzeba wciągnąć na listę zakupów.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.544 67 1
Scania w tej czerwieni świetnie się prezentuje . Trzeba przyznać że pod względem tylnich belek się ostatnio poprawiła . Sam mam kilka nowych produktów i jest dużo lepiej .

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.544 67 1
To mi teraz Piotrek tymi modelami narobiłeś . Już dłuższy czas mam na nie ochotę , ale ciągle funduszu brak . Fajnie że zrobili inne numery taborowe , bo czasami łapią takie wpadki że zrobią dwa modele z innymi naczepa , a konie dają te same . Jedynie co mi nie pasuje to te felgi w naczepie z tym silo-kontenerem . Gratuluje nabytków .

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
To mi teraz Piotrek tymi modelami narobiłeś . Już dłuższy czas mam na nie ochotę , ale ciągle funduszu brak . Fajnie że zrobili inne numery taborowe , bo czasami łapią takie wpadki że zrobią dwa modele z innymi naczepa , a konie dają te same . Jedynie co mi nie pasuje to te felgi w naczepie z tym silo-kontenerem . Gratuluje nabytków .
Pewnie jakby Herpa wypuściła od siebie oba to byłyby te same numery, a tak ten z 30-tką, wyszedł na zlecenie Schluetera i dlatego pewnie mamy 2 różnie oznaczone konie, a nie te same :)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Faktycznie ten tank z magnumką wygląda lipnie - już go nieco poprawiłem - jutro foty.
Ale dziś też Magnum oczywiście z kontenerem, już wersji ostatecznej.
2014-O-034.jpg

2014-O-035.jpg

2014-O-036.jpg

pozdr.