• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Ciekawie to wygląda. Choć powiem, że jakoś mi nie pasują te koguty w Dafie do tego zestawu.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Bardzo mi się ten model podoba , szczególnie przez to że jest on 3-osiowy . Piotrek wielki szacunek dla Ciebie za wytrwałość w odlewaniu płyt . Ja bym wymiękł po kilku . Czekam z niecierpliwością na zdjęcia dokończonej dioramy . Chyba trzeba będzie się przejechać do Częstochowy zobaczyć to na żywo i może ustawić tam na chwilę parę swoich egzemplarzy ;)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Nie ma czasu na nowe foty, dziś model historyczny ale jeszcze nie prezentowany tu na forum. Sporo grzebania w tym pionierskie sypialniane zasłony
2010-H-020.jpg

2010-H-021.jpg

2010-H-022.jpg

2010-H-024.jpg

2010-H-026.jpg

I jeszcze z miśkami w końcowej fazie.
2010-H-027.jpg

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Piotr, zasłonki ...no cóż z tego co pod ręką - tu trafiło na jakiś kawałek zwykłej serwetki papierowej (z jednej można by z 1000 takich zasłonek zrobić)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Michałki z namalowany paskami to zdecydowanie element który mnie najbardziej chyba urzeka :) zresztą tak jak zasłonki , bak na paliwo , wszystkie obrysy na ciągniku itd . Cudo w skali .