• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Witam, od dziś trochę pomęczę was zestawami z kontenerami i tank-kontenerami, zarówno oryginalnymi jak i swoimi składakami...
Na początek takie porównanie :
Mercedes Actros MP4 Bigspace z kontenerem China Shipping z Herpy:
2014-O-007.jpg

i z takim samym lecz z Athearn'a:
2014-O-008.jpg

2014-O-009.jpg

U mnie zestaw jednak będzie śmigał z taką czterdziestką produkcji Walters'a
2014-O-010.jpg

Następnie "Renatka" - składak
2014-O-011.jpg

2014-O-012.jpg

I na koniec Man z "tankiem", także składak
2014-O-013.jpg

2014-O-014.jpg

pozdr.

WIŚNIA

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Actros i te kontenery Athearn'a i Walters'a-cudo ;) Naprawdę kontenery extra wykonane, po raz kolejny to się potwierdza. Czekamy zatem na kolejne zestawy.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Bardzo ciekawe zestawy Ci wyszły. Kontenery rzeczywiście kapitalnie zrobione. (y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Mi z racji zamiłowania nie wypada powiedzieć nic innego jak to że renówka jest najpiękniejsza . Trochę mi nią ciśnienie podniosłeś :D Man z tank-kontenerem też się świetnie prezentuje . Bardzo podoba mi się w nim to że koń jest ciekawie opisany . Swoją drogą widać że już sporo kontenerów uzbierałeś , czyli możemy się spodziewać ciekawych prezentacji i chyba terminala w przyszłości .

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Ciąg dalszy....
kolejna "Renia" składak, ale chyba kontenery zapodam jakieś bardziej ciemniejsze bo strasznie daje po gałach
2014-O-015.jpg

2014-O-016.jpg

Mercedes Actros MP4 Stremspace z tank-puchą
2014-O-017.jpg

2014-O-018.jpg

pozdr.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Piotrek grabisz sobie tymi majorkami :D Uważaj bo daleko do Ciebie nie mam :ROFL: w samochód godzina i jestem . Renault fantastyczny jak dla mnie , tylko rzeczywiście zmień puchy bo te mi się bardzo zlewają z tą czerwienią ciągnika i naczepy . Może te OOCL będą dobre .

Ostatnio edytowane: