• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Giełda Piotrków Trybunalski – Jarmark Modelarski

Reakcje
59 11 0
Alem się uśmiał, nigdy się tego dziadostwa nie pozbędziemy, nawet nie stłumimy go, codziennie umiera około 500 osób to jakby się rozjebałao pięć samolotów, ale ****, bóg tak chciał.

Zobacz załącznik 859254
No cóż, jak ktoś lekceważy swoje zdrowie, jego sprawa. Ma do tego prawo. „Natura sama odsieje plewy od ziarna” - cytat z jakiegoś forum dotyczącego covid19. Co do samej giełdy? Byłem, widziałem. Organizator oraz prawie wszyscy wystawcy byli w maseczkach. Przychodzący poza nielicznymi wyjątkami też trzymali się zaleceń.

Reakcje
99 4 2
Nie większość, jeno pojedyncze osobniki się rzucają w oczy, organizator ma pilnować imprezy i usuwać nie przestrzegających przepisów, czyż nie.
Gadasz bzdury! A niby na jakiej podstawie prawnej wysnuwasz taki wniosek? Nie ma takiego prawa, aby organizator mógł usunąć nieprzestrzegających zaleceń! Zmień kanał telewizji i przestań z osobistymi wycieczkami dotyczącymi covid19. To nie ten dział na forum!

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.222 508 29
Gadasz bzdury! A niby na jakiej podstawie prawnej wysnuwasz taki wniosek? Nie ma takiego prawa, aby organizator mógł usunąć nieprzestrzegających zaleceń! Zmień kanał telewizji i przestań z osobistymi wycieczkami dotyczącymi covid19. To nie ten dział na forum!
Widzę i komentuję, się dzwoni po policję i już.
Jak wchodzę do mojego ulubionego sklepu, muszę mieć maseczkę, zresztą zawsze mam, ale tu obsługa prosi klientów o jej założenie lub opuszczenie sklepu, mają prawo czy też nie.
Jesteś kolejnym ludzikiem który mi radzi zmianę kanału tv, tylko jak to zrobić jak od ponad dwudziestu pięciu lat nie mam tv.
Jak mój komentarz może być osobistą wycieczką do covid 19, kto tu wypisuje bzdury.

TT88

Aktywny użytkownik
Reakcje
36 0 0
Widzę i komentuję, się dzwoni po policję i już.
Jak wchodzę do mojego ulubionego sklepu, muszę mieć maseczkę, zresztą zawsze mam, ale tu obsługa prosi klientów o jej założenie lub opuszczenie sklepu, mają prawo czy też nie.
Jesteś kolejnym ludzikiem który mi radzi zmianę kanału tv, tylko jak to zrobić jak od ponad dwudziestu pięciu lat nie mam tv.
Jak mój komentarz może być osobistą wycieczką do covid 19, kto tu wypisuje bzdury.
A policja się zjawia, legitymuje, a potem odmawia interwencji z powodu braku podstawy prawnej.
Sam byłem światkiem takiej niby interwencji nie dalej jak wczoraj w Łódzkiej restauracji. Więc po co zawracać sobie d...ę. Ponadto kolego nie ten dział jak już ktoś wspomniał wcześniej. Osobiste żale w sprawie covid, wylewamy tu: http://forum.modelarstwo.info/threa...ia-imprezy-pokazy-modelarskie-dyskusja.50389/

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.029 5 0
Do dnia 10 lutego 2022 roku, przyjmujemy zgłoszenia wystawców, wszystkich opcji modelarstwa chcących wziąć udział w dwudniowej giełdzie wraz z imprezą towarzyszącą w dniach 26-27 lutego 2022. W Piotrkowie Trybunalskim. Zgłoszenia należy kierować na adres poczty e-mail: jarmark@esmmk.eu.

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.029 5 0
A jacyś konkretni sprzedawcy, może spis lub choć podpowiedź.
Stali bywalcy giełdy, między innymi Makieciarz, przyjazd deklaruje rownież ADAMMeD, GPM jeszcze nie potwierdził.

Odpowiadam na pytanie zadane w e-mailu w sprawie posiłków.
Będzie dostępny BAR, w którym można zjeść domowy obiad ( dwa dania ) w cenie 12zł.
Ponadto dodatkowo do kupienia, napoje ciepłe i zimne oraz przekąski