• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Giełda Piotrków Trybunalski – Jarmark Modelarski

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.027 5 0
Kolejna giełda ogólno modelarska odbędzie się 10 września 2022 w godzinach od 9:30 do 14:00 w Piotrkowie Trybunalskim, ul. Henryka Sienkiewicza 10 ZSP 4. Wstęp jak zawsze wolny.
Chętnych do wzięcia udziału jako wystawca zapraszamy o przesłanie zgłoszenia na adres poczty e-mail: jarmark@esmmk.eu
do dnia 5 września 2022.

Plakat giełda duży.jpg

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.027 5 0
Punkt siódmy, to nie wiecie czy będą wystawcy czy nie, super organizacja, powinniście brać udział w konkursie "Gazele organizacji".
Gratuluję sarkazmu. (y) Wystawcy obiecują, potem się nie pojawiają, zostawiając organizatora z przysłowiową "ręką w nocniku".
Punkt siódmy jak najbardziej aktualny.

Taki mały przykład obrazujący zmienność planów wyjazdowych.:cool:

28 lipca 2022 - "Trzeba jechać.:)"
02 października 2022 " No przykro mi, że się z Wami nie spotkam, ale jadę do Środy Wlkp. podziwiać cztery parowozy pod parą."

Brzmi znajomo? ;) Tak samo postępują wystawcy.

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.120 508 29
Ale ja nie jestem wystawcą, ani żadną gwiazdą i moja nieobecność nijak nie wpłynie na imprezę, chłopacy dadzą radę, a ten tekst to niezmiernie słabe porównanie, bo czy jak do Was nikt nie przyjedzie to dacie radę.

Teraz to zostaliście "gazelami ciętej riposty" .(y)

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.120 508 29
To jeszcze złociutki podzielę się z Tobą przemyśleniami przy zmywaniu, gdy umysł odpoczywa i zaczyna inaczej pojmować świat.
Gdy byłem jeszcze w ŁKMK podczas moich rządów i moich następców jeździliśmy na różne imprezy, i nigdy nie pamiętam czegoś takiego aby ktoś kto się zgłosił nie przyjechał,a wiesz dlaczego, bo poważnych organizatorów traktuje się poważnie, a tenże sobie wybiera poważnych partnerów, tak że sobie teraz podumaj, tylko krzywdy sobie nie zrób, czemu nigdy nikt nie wydymał Prezesa Pyssy, bo było poważny i rzetelny, a Ty się zabezpieczasz i lękasz się że Was wydymają, tak przez analogię, czyżby nie traktowali Was poważnie. No chyba nie do końca, co nie , nie trudź się odpowiedzią, i tak jej nie przeczytam, dodałem Cię do ignorowanych jak zwykłego trola.

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.027 5 0
To jeszcze złociutki podzielę się z Tobą przemyśleniami przy zmywaniu, gdy umysł odpoczywa i zaczyna inaczej pojmować świat.
Gdy byłem jeszcze w ŁKMK podczas moich rządów i moich następców jeździliśmy na różne imprezy, i nigdy nie pamiętam czegoś takiego aby ktoś kto się zgłosił nie przyjechał,a wiesz dlaczego, bo poważnych organizatorów traktuje się poważnie, a tenże sobie wybiera poważnych partnerów, tak że sobie teraz podumaj, tylko krzywdy sobie nie zrób, czemu nigdy nikt nie wydymał Prezesa Pyssy, bo było poważny i rzetelny, a Ty się zabezpieczasz i lękasz się że Was wydymają, tak przez analogię, czyżby nie traktowali Was poważnie. No chyba nie do końca, co nie , nie trudź się odpowiedzią, i tak jej nie przeczytam, dodałem Cię do ignorowanych jak zwykłego trola.

Szanowny Panie nie przypominam sobie, abyśmy pili brudzia. Mój poprzednik świeć panie nad jego duszą, był spokojniejszy. W moim przypadku źle Pan trafił. A więc po pierwsze wypraszam sobie używania określenia złociutki. Nie jestem Pana męską kochanką. Po drugie więcej szacunku, ponieważ nie rozmawia Pan tylko z prywatną osobą, ale z przedstawicielem organizacji. Więc proszę mieć na uwadze, że jedno więcej nierozważne słowo spowoduje naruszenie godności i dobrego imienia ESM, niosące ze sobą przykre konsekwencje. Co do Pana rozważań i wspomnień dotyczących działalności w ŁKMK wszyscy doskonale wiedzą o wyczynach i jak sprawy się miały, pozostawię tę kwestię bez komentarza. Co do dymania wymienionego z nazwiska pana, akurat nie mam takich aspiracji, aby mnie ktoś dymał. I nie interesuje mnie czy ktoś miał ochotę na tego pana, czy nie. Co do jego rzetelności mamy swoje zdanie po wyczynie z 2014 roku. Przykład rzetelności i powagi całkowicie nietrafiony. To czy ktoś będzie nas traktował poważnie, czy nie jest jego indywidualną sprawą. Niemniej niewywiązanie się z obietnicy, zgłoszenia lub zapewnianie uczestnictwa świadczy tylko o danym podmiocie o jego braku honoru i odpowiedzialności za słowa.

PS
Dodanie mnie do ignorowanych czy trolla bardzo mnie przeraża, ponieważ będę narażony na Pańskie towarzystwo.

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.027 5 0
Giełda modelarska w dniu 11 lutego 2023. Jak zawsze Piotrków Trybunalski przy ZSP nr 4, ul. Sienkiewicza 10/12. Chętnych do wzięcia udziału jako wystawca zapraszamy o przesłanie zgłoszenia na adres poczty e-mail: gielda@ema1.eu do dnia 5-tego lutego 2023.

2.jpg