• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Giełda Piotrków Trybunalski – Jarmark Modelarski

patryk70

Aktywny użytkownik
Reakcje
119 0 0
Co nieco kupiłem :cool: i mocno mnie zaciekawiło czy to też modelarstwo :niepewny:
Rozmawiałem z panem wystawiającym zegarki. Teoretycznie można uznać obiekty za jakiś rodzaj modelarstwa. Koperta zegarka jest zaprojektowana i wykonana przez wystawiającego. Można u niego zamówić i np. w ten sposób odświeżyć swój stary zegarek, przekładając mechanizm do nowej koperty.

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.029 5 0
Zgłoszenia wystawców do udziału w kolejnej giełdzie przyjmujemy do dnia 14 listopada. jarmark@esmmk.eu
Giełda w listopadzie, wyjątkowo w trzecią sobotę miesiąca
Standardowo na terenie szkoły maseczki obowiązkowo oraz dezynfekcja rąk przy wejściu. Jako atrakcję jarmarku będziemy mieli do dyspozycji symulator lotu samolotu.

Plakat giełda1.jpg

ESM

Znany użytkownik
Reakcje
1.029 5 0
Mała foto relacja z ostatnie już w tym roku giełdy. Dziękujemy wszystkim uczestnikom, wystawcą, kupującym, zwiedzającym, za to że byliście z nami i współtworzyliście to wydarzenie. Życzymy wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku 2022. Nasze kolejne spotkanie planowane w dniach 25-26 lutego. Przy okazji dwudniowego spotkania przy makiecie wąskiego toru.

1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG 10.JPG