• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny PIKO - modele wagonów typu 120A

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.589 47 0
Ja po prostu je zamówiłem w innym sklepie i też przeżyje.Chodzi jednak o zasady.Wysyłka powinna być robiona wg. daty złożenia zamówienia a nie jak tu widać jak sobie pracownicy uważają.

Reakcje
45 2 5
Dostałem dokładnie taką samą odpowiedz.
Zamówiłem w DRIMie - podobno przesyłka w drodze.

Też tak zrobiłem.
Byłem chyba jednym z pierwszych ponieważ na stanie był chyba ich ponad 20 każdego typu, oczywiście dokonałem wpłaty i historia jak wyżej.
Ale ja swoje zamawiałem tego dnia jak się tylko wzmianka o możliwości ich ukazania pojawiła. Miesiące temu...

elektryk33

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
A to super widzę że Modelmania większej ilości osób sprzedała te wagony nie zważając na to że niektórzy zamówienia na nie złożyli dużo wcześniej.Moje z 18 lipca anulowano a innym wysyłano modele mimo że zamówili je dużo później.Cóż dziadowskie zachowanie pracowników tej firmy, szkoda słów na takie praktyki.
Ja się już wyleczyłem z zamawiania w tym sklepie, a nie jestem osobą która przy pierwszej wpadce kogoś skreśla...

WrocT

Znany użytkownik
Reakcje
301 35 1
Czy środkowy wagon ma żółty pas? Jak coś to ROBO może wyprodukuje? Ostatni wagon już dostępny tylko ze z Nysy a pierwszy może kiedyś się ukaże.

Reakcje
45 2 5
Wczoraj po powrocie z wojaży w końcu mogłem sie nacieszyć widokiem obu wagonów. Co tu dużo mowić, są świetne! Dobrze zrobione i wspaniałe prezentują się z dedykowanym do nich kociołkiem. Będzie ładny skład na grudzień. Tera tylko trzymać kciuki żeby te 120A w nowszym malowaniu też dostać i będzie razem ze stonką z Przewozów Regionalnych analogiczny skład ale w nowszym malowaniu (@karol_mar - która w kolejce jest ta stonka?).