Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Porównując wagon "chojnicki" wydany oddzielnie, należy się zastanowić czy pozostałe wagony z zestawu startowego są wydane też "na odwal", choćby pod względem oznaczeń na ścianach czołowych...
Kolegę @DieselPower to co tak rozbawiło w mojej wypowiedzi?
Coś się nie zgadza? zestawy startowe są w wersji hobby od piko, o czym de facto sam producent informuje.
Kolego przepraszam... w ostatnim poście "nie" usunąłem. Sam nie zauważyłem co wyklepałem na klawiaturze ;-)
Niemniej jednak nie zmienia to faktu w jakich segmentach piko umieszcza te produkty a to jest istotą "problemu", bez względu na moje wypociny.
No sorry jak za tą cenę- około 700, to lokomotywa, dwa nieźle odtworzone wagony i jeszcze tory z zasilaczem które przy odrobinie szczęścia można opylić, to naprawdę znakomitą relacja ceny do jakości. Taką kwotę to sobie Piko teraz życzy za samą SM42 luzem